притисни ентер »

Alfa Romeo подготвува суперавтомобил за следната година
Alfa Romeo подготвува суперавтомобил за следната година

Alfa Romeo подготвува суперавтомобил за следната година

Alfa Romeo работи на развој на суперавтомобил во чест на својот Ф1 тим, но и на познатиот твин-турбо V6 мотор кој го придвижува моделот Giulia Quadrifoglio. Извршниот директор на Alfa, Жан-Филип Импарато неодамна изјави дека има мисија да им даде достојно испраќање на автомобили со мотори со внатрешно согорување, чие производство ќе заврши во 2025

Alfa Romeo подготвува суперавтомобил за следната година

Alfa Romeo подготвува суперавтомобил за следната година

Alfa Romeo работи на развој на суперавтомобил во чест на својот Ф1 тим, но и на познатиот твин-турбо V6 мотор кој го придвижува моделот Giulia Quadrifoglio. Извршниот директор на Alfa,… Текстот Alfa Romeo подготвува суперавтомобил за следната година е превземен од USB.mk . The post Alfa Romeo подготвува суперавтомобил за следната година appeared first

Alfa Romeo подготвува суперавтомобил за следната година

Alfa Romeo подготвува суперавтомобил за следната година

Alfa Romeo работи на развој на суперавтомобил во чест на својот Ф1 тим, но и на познатиот твин-турбо V6 мотор кој го придвижува моделот Giulia Quadrifoglio. Добивај вести на вибер Извршниот директор на Alfa, Жан-Филип Импарато неодамна изјави дека има мисија да им даде достојно испраќање на автомобили со мотори со внатрешно согорување, чие производство