притисни ентер »

Виц: Маче или тигар
Виц: Маче или тигар

Виц: Маче или тигар

Share Tweet Share Share Email Comments Малиот му вели на татко му: Тато, ај да чуваме маче. Не може, сине, во стан живееме, ќе ни сере по дома. Тогаш, ајде да чуваме тигар. Не бива, тогаш ние ќе сереме по дома. Advertisements Share Tweet Share Share Email

Виц: Шмизла во ресторан

Виц: Шмизла во ресторан

Share Tweet Share Share Email Comments Оди шмизла во ресторан, келнерот ја сместува на маса и ја прашува: Повелете, госпоѓице, што ќе порачате? Таа: Еден детокс од краставичка и јогуртче. Келнерот довикнува до шанкот: Ајде еден таратур за шмизлава. Advertisements Share Tweet Share Share Email

Виц: Директор на државно во Македонија

Виц: Директор на државно во Македонија

Share Tweet Share Share Email Comments Во некоја македонска државна фирма наместиле нов директор. Добил многу убави канцеларии, згодна секретарка, станал буџа човекот. Не поминало долго време, почнало нешто да го мачи. Секретарката: – Што Ви е директоре? – Ах, да можев еднаш да викнам! И така неколку пати, го свикала секретарката персоналот на состанок: