притисни ентер »

Од денеска, секој вторник граѓаните на Гази Баба може да му поставуваат прашања на Стефковски
Од денеска, секој вторник граѓаните на Гази Баба може да му поставуваат прашања на Стефковски

Од денеска, секој вторник граѓаните на Гази Баба може да му поставуваат прашања на Стефковски

Почнувајќи од денеска, па секој нареден вторник во период од 18:00 до 20:00 часот, секој граѓанин ќе има можност да постави прашање до градоначалникот на Општина Гази Баба, Бобан Стефковски на кое во истиот временски период ќе добие одговор. Ова го најави Стефковски додавајќи дека во 18 часот денеска ќе биде објавам линкот под кој секој граѓанин ќе

Од денеска, секој вторник граѓаните на Гази Баба може да му поставуваат прашања на Стефковски

Од денеска, секој вторник граѓаните на Гази Баба може да му поставуваат прашања на Стефковски

Почнувајќи од денеска, па секој нареден вторник во период од 18:00 до 20:00 часот, секој граѓанин ќе има можност да постави прашање до градоначалникот на Општина Гази Баба, Бобан Стефковски на кое во истиот временски период ќе добие одговор. Ова го најави Стефковски додавајќи дека во 18 часот денеска ќе биде објавам линкот под кој секој граѓанин ќе

Градоначалникот на Гази Баба Стефковски секој вторник два часа ќе комуницира со граѓаните

Градоначалникот на Гази Баба Стефковски секој вторник два часа ќе комуницира со граѓаните

Од денеска па секој нареден вторник граѓаните ќе имаат можност два часа да комуницирата со градоначалник на скопската општина Гази баба Бобан Стефковски. Во објавата на неговиот профил на социјална мрежа Фејсбук Стефковски напиша дека ќе започне да функционира нова алатка за комуникација со граѓаните – “Прашај го градоначалникот” -Почнувајќи од денес,

Нова алатка за комуникација на Стефковски со граѓаните

Нова алатка за комуникација на Стефковски со граѓаните

Почнувајќи од денеска, па секој нареден вторник во период од 18:00 до 20:00 часот, секој граѓанин ќе има можност да постави прашање до градоначалникот на Општина гази баба, Бобан Стефковски на кое во истиот временски период ќе добие одговор. Ова го најави Стефковски додавајќи дека во 18 часот денеска ќе биде објавам линкот под кој секој граѓанин ќе

ПРАШАЈ ГО ГРАДОНАЧАЛНИКОТ – Стефковски од денес со нова алатка за комуникација со граѓаните

ПРАШАЈ ГО ГРАДОНАЧАЛНИКОТ – Стефковски од денес со нова алатка за комуникација со граѓаните

Градоначалникот на Општина Гази Баба Бобан Стефковски на својата официјална страница на Фејсбук информираше дека од денес ќе започне да функционира нова алатка за комуникација со граѓаните. – Објавувам нова алатка за комуникација со граѓаните: “Прашај го градоначалникот”. Почнувајќи од денес, 24.01.2023 година (вторник), па секој нареден вторник во

ПРАШАЈ ГО ГРАДОНАЧАЛНИКОТ – Стефковски од денес со нова алатка за комуникација со граѓаните

ПРАШАЈ ГО ГРАДОНАЧАЛНИКОТ – Стефковски од денес со нова алатка за комуникација со граѓаните

Градоначалникот на Општина Гази Баба Бобан Стефковски на својата официјална страница на Фејсбук информираше дека од денес ќе започне да функционира нова алатка за комуникација со граѓаните. – Објавувам нова алатка за комуникација со граѓаните: “Прашај го градоначалникот”. Почнувајќи од денес, 24.01.2023 година (вторник), па секој нареден вторник во

Од денеска, секој вторник граѓаните на Гази Баба може да му поставуваат прашања на Стефковски

Од денеска, секој вторник граѓаните на Гази Баба може да му поставуваат прашања на Стефковски

Почнувајќи од денеска, па секој нареден вторник во период од 18:00 до 20:00 часот, секој граѓанин ќе има можност да постави прашање до градоначалникот на Општина Гази Баба, Бобан Стефковски на кое во истиот временски период ќе добие одговор. Ова го најави Стефковски додавајќи дека во 18 часот денеска ќе биде објавам линкот под кој секој граѓанин ќе

Стефковски од денес со нова алатка за комуникација со граѓаните

Стефковски од денес со нова алатка за комуникација со граѓаните

Стефковски од денес со нова алатка за комуникација со граѓаните Градоначалникот на општина Гази Баба Бобан Стефковски во објава на својата официјална страна на фејсбук информираше дека од денес ќе започне да функционира нова алатка за комуникација со граѓаните. Во својата објава, Стефковски напиша: Објавувам нова алатка за комуникација со граѓаните:

Стефковски од денес со нова алатка за комуникација со граѓаните

Стефковски од денес со нова алатка за комуникација со граѓаните

Градоначалникот на општина Гази Баба Бобан Стефковски во објава на својата официјална страна на фејсбук информираше дека од денес ќе започне да функционира нова алатка за комуникација со граѓаните. Во својата објава, Стефковски напиша: Објавувам нова алатка за комуникација со граѓаните: “Прашај го градоначалникот” Почнувајќи од денес, 24.01.2023 година