притисни ентер »

Се вложи себе си и на крајот излезе Самица: Павловски искрено
Се вложи себе си и на крајот излезе Самица: Павловски искрено

Се вложи себе си и на крајот излезе Самица: Павловски искрено

По одличните „Метар дана“ и „Тамо негде“ Боби Павловски ја промовира и третата песна наменета за пазарот во соседството. Хитовската композиција со модерен призвук и која лесно влегува во уво е со наслов „Самица“ и е работена со екипа од соседството. Музиката е со потписите на Еди Рамичевиќ и Милан Раѓен, а зад видеото, пак, стои тимот на Tropical Lifeisfun

Пејачот Боби Павловски заврши во самица, фатен со торба пари

Пејачот Боби Павловски заврши во самица, фатен со торба пари

Откако ги испеа „Метар дана“ и „Тамо негде“, македонскиот пејач Боби Павловски ја промовира „Самица“, третата песна на српски јазик. За „Самица“ Боби во Белград сними и спот – криминалистичка приказна во која завршува во затвор заради грабеж. „Се надевам дека и оваа песна ќе биде прифатена од публиката како и претходните две. Овој пат имаме малку поразличен

Пејачот Боби Павловски заврши во самица, фатен со торба пари

Пејачот Боби Павловски заврши во самица, фатен со торба пари

Откако ги испеа „Метар дана“ и „Тамо негде“, македонскиот пејач Боби Павловски ја промовира „Самица“, третата песна на српски јазик. За „Самица“ Боби во Белград сними и спот – криминалистичка приказна во која завршува во затвор заради грабеж. „Се надевам дека и оваа песна ќе биде прифатена од публиката како и претходните две. Овој пат имаме малку поразличен

Фатен со торба пари! Пејачот Боби Павловски заврши во самица!

Фатен со торба пари! Пејачот Боби Павловски заврши во самица!

По одличните „Метар дана“ и „Тамо негде“ Боби Павловски ја промовира и третата песна наменета за пазарот во соседството. Хитовската композиција со модерен призвук и која лесно влегува во уво е со наслов „ Самица “ и е работена со екипа од соседството. Музиката е со потписите на Еди Рамичевиќ и Милан Раѓен, а зад видеото, пак, стои тимот на „Tropical

Пејачот Боби Павловски заврши во самица

Пејачот Боби Павловски заврши во самица

По одличните “Метар дана” и “Тамо негде”, Боби Павловски ја промовира и третата песна наменета за пазарот во соседството. Хитовската композиција со модерен призвук и која лесно влегува во уво е со наслов “Самица” и е работена со екипа од соседството. Музиката е со потписите на Еди Рамичевиќ и Милан Раѓен, а зад видеото, пак, стои тимот на Tropical

Боби Павловски ја промовираше „Самица“

Боби Павловски ја промовираше „Самица“

По одличните „Метар дана“ и „Тамо негде“ Боби Павловски ја промовира и третата песна наменета за пазарот во соседството. Хитовската композиција со модерен призвук и која лесно влегува во уво е со наслов „Самица“ и е работена со екипа од соседството. Музиката е со потписите на Еди Рамичевиќ и Милан Раѓен, а зад видеото, пак, стои тимот на Tropical Lifeisfun

Фатен со торба пари! Пејачот Боби Павловски заврши во самица!

Фатен со торба пари! Пејачот Боби Павловски заврши во самица!

Музиката е со потписите на Еди Рамичевиќ и Милан Раѓен, а зад видеото, пак, стои тимот на „Tropical Lifeisfun“. По одличните „Метар дана“ и „Тамо негде“ Боби Павловски ја промовира и третата песна наменета за пазарот во соседството. Хитовската композиција со модерен призвук и која лесно влегува во уво е со наслов „ Самица “ и е работена со екипа од

Боби Павловски заврши зад решетки, ВО САМИЦА!

Боби Павловски заврши зад решетки, ВО САМИЦА!

По одличните „Метар дана“ и „Тамо негде“ Боби Павловски ја промовира и третата песна наменета за пазарот во соседството. Хитовската композиција со модерен призвук и која лесно влегува во уво е со наслов „Самица“ и е работена со екипа од соседството. Музиката е со потписите на Еди Рамичевиќ и Милан Раѓен, а зад видеото, пак, стои тимот на Tropical Lifeisfun

Боби Павловски заврши зад решетки, ВО САМИЦА!

Боби Павловски заврши зад решетки, ВО САМИЦА!

По одличните „Метар дана“ и „Тамо негде“ Боби Павловски ја промовира и третата песна наменета за пазарот во соседството. Хитовската композиција со модерен призвук и која лесно влегува во уво е со наслов „Самица“ и е работена со екипа од соседството. Музиката е со потписите на Еди Рамичевиќ и Милан Раѓен, а зад видеото, пак, стои тимот на Tropical Lifeisfun