притисни ентер »

Што му се случува на телото кога ќе престанете да пиете газирани пијалаци?
Што му се случува на телото кога ќе престанете да пиете газирани пијалаци?

Што му се случува на телото кога ќе престанете да пиете газирани пијалаци?

Пиењето газирани пијалаци лесно може да премине во навика, со значителни штетни последици по здравјето. Еве што, според експертите, му се случува на телото откако по подолг период на нивно пиење, ќе ги исфрлите од исхраната: 1) Се намалува желбата за слатко Нашите тела еволутивно се развиени да очекуваат голема количина на калории кога јадеме нешто