притисни ентер »

Успешен настап на филмски аматери од Битола на фестивал во Шумен

Успешен настап на филмски аматери од Битола на фестивал во Шумен

Млади филмски аматери, членови на кино клубот „Студио Милтон Манаки“-Битола успешно се претставија на меѓународниот фестивал на филмски аматери што се одржа во бугарскиот град Шумен. Во натпреварувачкиот дел младите автори Ема Лазарова и Кристијан Кочовски добија посебно признание – плакета, информираа од „Студио Милтон Манаки“-Битола. – На фестивалот

Успешен настап на филмски аматери од Битола на фестивал во Шумен

Успешен настап на филмски аматери од Битола на фестивал во Шумен

Млади филмски аматери, членови на кино клубот „Студио Милтон Манаки“-Битола успешно се претставија на меѓународниот фестивал на филмски аматери што се одржа во бугарскиот град Шумен. Во натпреварувачкиот дел младите автори Ема Лазарова и Кристијан Кочовски добија посебно признание – плакета, информираа од „Студио Милтон Манаки“-Битола. – На фестивалот

Успешен настап на филмски аматери од Битола на фестивал во Шумен

Успешен настап на филмски аматери од Битола на фестивал во Шумен

– Млади филмски аматери, членови на кино клубот „Студио Милтон Манаки“-Битола успешно се претставија на меѓународниот фестивал на филмски аматери што се одржа во бугарскиот град Шумен. Во натпреварувачкиот дел младите автори Ема Лазарова и Кристијан Кочовски добија посебно признание – плакета, информираа од „Студио Милтон Манаки“-Битола. – На фестивалот

Успешен настап на филмски аматери од Битола на фестивал во Шумен

Успешен настап на филмски аматери од Битола на фестивал во Шумен

Битола, 12 јули 2018 (МИА) - Млади филмски аматери, членови на кино клубот „Студио Милтон Манаки“-Битола успешно се претставија на меѓународниот фестивал на филмски аматери што се одржа во бугарскиот град Шумен. Во натпреварувачкиот дел младите автори Ема Лазарова и Кристијан Кочовски добија посебно признание – плакета, информираа од „Студио Милтон

Успешен настап на филмски аматери од Битола на фестивал во Шумен

Успешен настап на филмски аматери од Битола на фестивал во Шумен

Битола, 12 јули 2018 (МИА) - Млади филмски аматери, членови на кино клубот „Студио Милтон Манаки“-Битола успешно се претставија на меѓународниот фестивал на филмски аматери што се одржа во бугарскиот град Шумен. Во натпреварувачкиот дел младите автори Ема Лазарова и Кристијан Кочовски добија посебно признание – плакета, информираа од „Студио Милтон