притисни ентер »

Конфликт помеѓу водителот и популарната актерка: “Познатите личности ги прават менталните болести модерни”
Конфликт помеѓу водителот и популарната актерка: “Познатите личности ги прават менталните болести модерни”

Конфликт помеѓу водителот и популарната актерка: “Познатите личности ги прават менталните болести модерни”

Британскиот водител Пирс Морган и ѕвездата на серијата “Game of Thrones”, Софи Тарнер, јавно се “судриле” по пат на Твитер откако Морган го поддржал ставот дека поединечни познати личности се трудат да ги модернизираат менталните болести. Пирс е познат по тоа што сака да предизвикува контроверзии во јавноста, а овој пат младата Софи “загризала на мамката”