притисни ентер »

Тројка од источните соништа: Бачев-Мицкоски-Касами!
Тројка од источните соништа: Бачев-Мицкоски-Касами!

Тројка од источните соништа: Бачев-Мицкоски-Касами!

Штета е што Груевски, со своите хушкачки инструкции на фејсбук, дополнително ги компромитира очајничките напори на Мицкоски самиот да ја поштеди Македонија од нејзината подобра иднина, кога веќе работите си го добиваат својот сосема логичен тек: најголемата фракција во ВМРО-ДПМНЕ, на чие чело стои овој со дислоцираното командно место во Будимпешта,

Тројка од источните соништа: Бачев-Мицкоски-Касами!

Тројка од источните соништа: Бачев-Мицкоски-Касами!

Штета е што Груевски, со своите хушкачки инструкции на фејсбук, дополнително ги компромитира очајничките напори на Мицкоски самиот да ја поштеди Македонија од нејзината подобра иднина, кога веќе работите си го добиваат својот сосема логичен тек: најголемата фракција во ВМРО-ДПМНЕ, на чие чело стои овој со дислоцираното командно место во Будимпешта,

Тројка од источните соништа: Бачев-Мицкоски-Касами!

Тројка од источните соништа: Бачев-Мицкоски-Касами!

Ви пренесуваме дел од колумната на Сашо Орданоски за Цивил Медиа: Штета е што Груевски, со своите хушкачки инструкции на фејсбук, дополнително ги компромитира очајничките напори на Мицкоски самиот да ја поштеди Македонија од нејзината подобра иднина, кога веќе работите си го добиваат својот сосема логичен тек: најголемата фракција во ВМРО-ДПМНЕ, на