притисни ентер »

СТОТИЦИ СРПСКИ ЖЕНИ И ПАРОВИ БЕА ПРИНУДЕНИ ДА ОДАТ ВО ПРАГА, СОЛУН, СКОПЈЕ... - Брнабиќ остро им одбруси на Двери
СТОТИЦИ СРПСКИ ЖЕНИ И ПАРОВИ БЕА ПРИНУДЕНИ ДА ОДАТ ВО ПРАГА, СОЛУН, СКОПЈЕ... - Брнабиќ остро им одбруси на Двери

СТОТИЦИ СРПСКИ ЖЕНИ И ПАРОВИ БЕА ПРИНУДЕНИ ДА ОДАТ ВО ПРАГА, СОЛУН, СКОПЈЕ... - Брнабиќ остро им одбруси на Двери

Добивај вести на Viber Премиерката на Србија, Ана Брнабиќ, остро реагираше на позициите на движењето Двери насочени против популационата политика во земјата и новите мерки за поддршка на наталитетот со овозможување ин витро оплодување во Србија со дониран репродуктивен материјал. Имено, таа реагираше откако весникот Данас го објави написот: „Двери: