притисни ентер »

Објавен списокот на модели автомобили  со вградени смртоносни перничиња
Објавен списокот на модели автомобили  со вградени смртоносни перничиња

Објавен списокот на модели автомобили со вградени смртоносни перничиња

Опасноста се должи на Таката воздушните перничиња, вградени во постарите модели на БМВ 3  од 1997 до 2001 година. Но има и голем број други модели автомобили со вградени Таката воздушни перничиња. Тие , во случај на несреќа може да експлодираат и металните шрапнели може да го убијат возачот и совозачот , со тоа што фатално може да поминат и патниците

Милиони автомобили се опасни за возење – Објавен списокот со моделите со смртоносни перничиња

Милиони автомобили се опасни за возење – Објавен списокот со моделите со смртоносни перничиња

Опасноста се должи на Таката воздушните перничиња, вградени во постарите модели на БМВ 3  од 1997 до 2001 година. Но има и голем број други модели автомобили со вградени Таката воздушни перничиња. Тие , во случај на несреќа може да експлодираат и металните шрапнели може да го убијат возачот и совозачот , со тоа што фатално може да поминат и патниците