притисни ентер »

Жена од САД со години се борела со неплодност, а потоа добила близнаци, па четворка
Жена од САД со години се борела со неплодност, а потоа добила близнаци, па четворка

Жена од САД со години се борела со неплодност, а потоа добила близнаци, па четворка

ИЗВОР Скопје24 | август 13, 2019 Кејла Глајнс од Солт Лејк Сити, САД, штотуку доби четири деца, иако со години се борела со неплодност. По подолго очекување и надевање, таа ги родила близнаците Паркер и Грејсон, а годинава ги доби и Рис, Џејмисон, Оукли и Линколн. – Не можев да поверувам кога отидов на ултразвук… Мојот лекар ми соопшти дека очекувам

ДЕФИНИЦИЈА ЗА СРЕЌА: Жена од САД со години се бopeла со неплоднocт, а потоа добила близнаци, па сега четворка

ДЕФИНИЦИЈА ЗА СРЕЌА: Жена од САД со години се бopeла со неплоднocт, а потоа добила близнаци, па сега четворка

Кејла Глајнс од Солт Лејк Сити, САД, штотуку доби четири деца, иако со години се бopeла со неплоднocт. По подолго очекување и надевање, таа ги родила близнаците Паркер и Грејсон, а годинава ги доби и Рис, Џејмисон, Оукли и Линколн. – Не можев да поверувам кога отидов на ултразвук… Мојот лекар ми соопшти дека очекувам четворка. А, толку години се трудевме

ДЕФИНИЦИЈА ЗА СРЕЌА: Жена од САД со години се бopeла со неплоднocт, а потоа добила близнаци, па сега четворка

ДЕФИНИЦИЈА ЗА СРЕЌА: Жена од САД со години се бopeла со неплоднocт, а потоа добила близнаци, па сега четворка

Кејла Глајнс од Солт Лејк Сити, САД, штотуку доби четири деца, иако со години се бopeла со неплоднocт. По подолго очекување и надевање, таа ги родила близнаците Паркер и Грејсон, а годинава ги доби и Рис, Џејмисон, Оукли и Линколн. – Не можев да поверувам кога отидов на ултразвук… Мојот лекар ми соопшти дека очекувам четворка. А, толку години се трудевме

Американка долго се борела за потомство, па родила близнаци, а сега и четворка

Американка долго се борела за потомство, па родила близнаци, а сега и четворка

Кејла Глајнс од Солт Лејк Сити, САД, штотуку доби четири деца, иако со години се борела со неплодност. По подолго очекување и надевање, таа ги родила близнаците Паркер и Грејсон, а годинава ги доби и Рис, Џејмисон, Оукли и Линколн – Не можев да поверувам кога отидов на ултразвук… Мојот лекар ми соопшти дека очекувам четворка. А, толку години се трудевме

Жена од САД со години се борела со неплодност, а потоа добила близнаци, па сега четворка

Жена од САД со години се борела со неплодност, а потоа добила близнаци, па сега четворка

ИЗВОР Скопје24 | август 13, 2019 Кејла Глајнс од Солт Лејк Сити, САД, штотуку доби четири деца, иако со години се борела со неплодност. По подолго очекување и надевање, таа ги родила близнаците Паркер и Грејсон, а годинава ги доби и Рис, Џејмисон, Оукли и Линколн. – Не можев да поверувам кога отидов на ултразвук… Мојот лекар ми соопшти дека очекувам

Американка долго се борела за потомство, па родила близнаци, а сега и четворка

Американка долго се борела за потомство, па родила близнаци, а сега и четворка

Кејла Глајнс од Солт Лејк Сити, САД, штотуку доби четири деца, иако со години се борела со неплодност. По подолго очекување и надевање, таа ги родила близнаците Паркер и Грејсон, а годинава ги доби и Рис, Џејмисон, Оукли и Линколн – Не можев да поверувам кога отидов на ултразвук… Мојот лекар ми соопшти дека очекувам четворка. А, толку години се трудевме

Жена од САД со години се борела со неплодност, а потоа добила близнаци, па четворка

Жена од САД со години се борела со неплодност, а потоа добила близнаци, па четворка

Кејла Глајнс од Солт Лејк Сити, САД, штотуку доби четири деца, иако со години се борела со неплодност. По подолго очекување и надевање, таа ги родила близнаците Паркер и Грејсон, а годинава ги доби и Рис, Џејмисон, Оукли и Линколн – Не можев да поверувам кога отидов на ултразвук… Мојот лекар ми соопшти дека очекувам четворка. А, толку години се трудевме

Жена од САД со години се борела со неплодност, а потоа добила близнаци, па четворка

Жена од САД со години се борела со неплодност, а потоа добила близнаци, па четворка

Жена од САД со години се борела со неплодност, а потоа добила близнаци, па четворка Кејла Глајнс од Солт Лејк Сити, САД, штотуку доби четири деца, иако со години се борела со неплодност. По подолго очекување и надевање, таа ги родила близнаците Паркер и Грејсон, а годинава ги доби и Рис, Џејмисон, Оукли и Линколн. – Не можев да поверувам кога отидов

Американка долго се борела за потомство, па родила близнаци, а сега и четворка

Американка долго се борела за потомство, па родила близнаци, а сега и четворка

Во 2016 година, таа и Ален посвоиле две деца, а по една година почнале со вонтелесно оплодување. Во август 2017., ги добила близанците. Сега двојката има осум деца. Солт Лејк Сити, 13 август 2019 (МИА) – Кејла Глајнс од Солт Лејк Сити, САД, штотуку доби четири деца, иако со години се борела со неплодност. По подолго очекување и надевање, таа ги родила

САД: Кејла Глајнс долго се борела за потомство, па Господ и дал прво близнаци, а сега и четворка

САД: Кејла Глајнс долго се борела за потомство, па Господ и дал прво близнаци, а сега и четворка

Кејла Глајнс од Солт Лејк Сити, САД, штотуку доби четири деца, иако со години се борела со неплодност. По подолго очекување и надевање, таа ги родила близнаците Паркер и Грејсон, а годинава ги доби и Рис, Џејмисон, Оукли и Линколн – Не можев да поверувам кога отидов на ултразвук… Мојот лекар ми соопшти дека очекувам четворка. А, толку години се трудевме