притисни ентер »

И во Хрватска младите сакаат да се вработат државно
И во Хрватска младите сакаат да се вработат државно

И во Хрватска младите сакаат да се вработат државно

Интервју со млада дама од Хрватска. На почетокот критикува како сите политичари крадат, за потоа да каже дека сака да се вработи државно и да го испофали градоначалникот на Загреб, Милан Бандиќ. Од негде ни е познато ова. Tko kaže da mladi nisu zainteresirani za politiku? Neki će reći zbog partikularnih interesa... #danmladih pic.twitter.com/KYf1OKplIh