притисни ентер »

Мајка и нејзината 4-годишна ќерка го рекреираат изгледот на ѕвездите од црвениот тепих
Мајка и нејзината 4-годишна ќерка го рекреираат изгледот на ѕвездите од црвениот тепих

Мајка и нејзината 4-годишна ќерка го рекреираат изгледот на ѕвездите од црвениот тепих

Алја Чаглар од Турција е талентирана артистка и мајка која стана популарна на Инстаграм благодарение на нејзините креативни фотографии со нејзината слатка ќерка Стефани. Алја не сака ништо повеќе од тоа да минува време со нејзината ќерка и заедно да работат на фустаните за неа. Тие решиле да направат серија фотографии на кои го рекреирале гламурозниот