притисни ентер »

Познати фаци кои радикално го променија имиџот
Познати фаци кои радикално го променија имиџот

Познати фаци кои радикално го променија имиџот

Некои од ѕвездите, до толкава мера се преобразија себеси во последно време, што тешко е да поверувате дека се навистина тие. Мноштво славни личности се препознатливи по изгледот и стилот што го негуваат со години. Од друга страна, има и такви кои редовно експериментираат. Прават смели избори за фарбање на косата, неретко ги менуваат фризурите и шминката