притисни ентер »

„Роскосмос“ по самоуправувачкиот трамвај претстави трактор без возач
„Роскосмос“ по самоуправувачкиот трамвај претстави трактор без возач

„Роскосмос“ по самоуправувачкиот трамвај претстави трактор без возач

На меѓународната економска изложба „ИННОПРОМ 2019“ што се одржува во Екатеринбург, Научно-производственото претпријатие за автоматика (претпријатие на „Роскосмос“) претстави прототип на трактор без возач. Првиот човек на „Роскосмос“ Дмитриј Рогозин претходно го најави производството на самовозечкиот „медицински“ трамвај „Челјабински метеор“ во соработка

„Роскосмос“ по самоуправувачкиот трамвај претстави трактор без возач

„Роскосмос“ по самоуправувачкиот трамвај претстави трактор без возач

На меѓународната економска изложба „ИННОПРОМ 2019“ што се одржува во Екатеринбург, Научно-производственото претпријатие за автоматика (претпријатие на „Роскосмос“) претстави прототип на трактор без возач. Првиот човек на „Роскосмос“ Дмитриј Рогозин претходно го најави производството на самовозечкиот „медицински“ трамвај „Челјабински метеор“ во соработка

„Роскосмос“ по самоуправувачкиот трамвај претстави трактор без возач

„Роскосмос“ по самоуправувачкиот трамвај претстави трактор без возач

На меѓународната економска изложба „ИННОПРОМ 2019“ што се одржува во Екатеринбург, Научно-производственото претпријатие за автоматика (претпријатие на „Роскосмос“) претстави прототип на трактор без возач. Првиот човек на „Роскосмос“ Дмитриј Рогозин претходно го најави производството на самовозечкиот „медицински“ трамвај „Челјабински метеор“ во соработка

Иновација во земјоделството – Русите направија трактор без возач!

Иновација во земјоделството – Русите направија трактор без возач!

Додека сите се преокупирани со создавање на автомобили што самите возат, камиони и други превозни средства од Русија доаѓа иновациј аповрзана со земјоделството – прототип на трактор без возач. Моделот беше претставен на меѓународната економска изложба „ИННОПРОМ 2019“ во Екатеринбург. Според пишувањето на Russia Beyond , Прототипот на самоуправувачкиот