притисни ентер »

„Апокриф“ на Добрила и Дориан дуо – 45-то ЦД на СЈФ рекордс
„Апокриф“ на Добрила и Дориан дуо – 45-то ЦД на СЈФ рекордс

„Апокриф“ на Добрила и Дориан дуо – 45-то ЦД на СЈФ рекордс

„Апокриф“ е насловот на првото издание на дуото Добрила и Дориан кое беше промовирано денеска под етикетата на Скопје џез фестивал (СЈФ). Првиот човек на СЈФ Оливер Белопета на промоцијата истакна дека компакт-дискот „Апокриф“ е 45. издание на SJF Records, а следи по минатогодишниот забележителен настап на дуетот Добрила и Доријан на ОФФ Фест. -Во

„Апокриф“ на Добрила и Дориан дуо – 45-то ЦД на СЈФ рекордс

„Апокриф“ на Добрила и Дориан дуо – 45-то ЦД на СЈФ рекордс

„Апокриф“ е насловот на првото издание на дуото Добрила и Дориан кое беше промовирано денеска под етикетата на Скопје џез фестивал (СЈФ). Првиот човек на СЈФ Оливер Белопета на промоцијата истакна дека компакт-дискот „Апокриф“ е 45. издание на SJF Records, а следи по минатогодишниот забележителен настап на дуетот Добрила и Доријан на ОФФ Фест. -Во

„Апокриф“ на Добрила и Дориан дуо – 45-то ЦД на СЈФ рекордс

„Апокриф“ на Добрила и Дориан дуо – 45-то ЦД на СЈФ рекордс

„Апокриф" е насловот на првото издание на дуото Добрила и Дориан кое беше промовирано денеска под етикетата на Скопје џез фестивал (СЈФ). „Апокриф" е насловот на првото издание на дуото Добрила и Дориан кое беше промовирано денеска под етикетата на Скопје џез фестивал (СЈФ). Првиот човек на СЈФ Оливер Белопета на промоцијата истакна дека компакт-дискот

„Апокриф“ на Добрила и Дориан дуо – 45-то ЦД на СЈФ рекордс

„Апокриф“ на Добрила и Дориан дуо – 45-то ЦД на СЈФ рекордс

„Апокриф“ е насловот на првото издание на дуото Добрила и Дориан кое беше промовирано денеска под етикетата на Скопје џез фестивал (СЈФ). Првиот човек на СЈФ Оливер Белопета на промоцијата истакна дека компакт-дискот „Апокриф“ е 45. издание на SJF Records, а следи по минатогодишниот забележителен настап на дуетот Добрила и Доријан на ОФФ Фест. „Во

Апокриф“ на Добрила и Дориан дуо – 45-то ЦД на СЈФ рекордс

Апокриф“ на Добрила и Дориан дуо – 45-то ЦД на СЈФ рекордс

„Апокриф“ е насловот на првото издание на дуото Добрила и Дориан кое беше промовирано денеска под етикетата на Скопје џез фестивал (СЈФ). Првиот човек на СЈФ Оливер Белопета на промоцијата истакна дека компакт-дискот „Апокриф“ е 45. издание на SJF Records, а следи по минатогодишниот забележителен настап на дуетот Добрила и Доријан на ОФФ Фест. „Во

„Апокриф“ на Добрила и Дориан дуо – 45-то ЦД на СЈФ рекордс

„Апокриф“ на Добрила и Дориан дуо – 45-то ЦД на СЈФ рекордс

„Апокриф“ е насловот на првото издание на дуото Добрила и Дориан кое беше промовирано денеска под етикетата на Скопје џез фестивал (СЈФ). Првиот човек на СЈФ Оливер Белопета на промоцијата истакна дека компакт-дискот „Апокриф“ е 45. издание на SJF Records, а следи по минатогодишниот забележителен настап на дуетот Добрила и Доријан на ОФФ Фест. -Во