притисни ентер »

Се чека комплетна документација, за потоа да има пријава од ОЈО за Цаца Биљановска
Се чека комплетна документација, за потоа да има пријава од ОЈО за Цаца Биљановска

Се чека комплетна документација, за потоа да има пријава од ОЈО за Цаца Биљановска

Основното јавно обвинителство Скопје продолжува активно да постапува во предметот со поранешната директорка на ЈЗУ Универзитетската клиника за дерматологија – Скопје, се вели во соопштението на Јавното обвинителство Од Основното јавно обвинителство Скопје, известуват дека на 19 март од страна на СВР Скопје беше поднесено писмено известување кое се

ОЈО сè уште не ги добило сите податоци за ексдиректорката на Клиниката за дерматологија

ОЈО сè уште не ги добило сите податоци за ексдиректорката на Клиниката за дерматологија

Основното јавно обвинителство Скопје соопшти дека сè уште не ги добило сите релевантни документи во врска со поранешната директорка на Клиниката за дерматологија, а кои треба да ги достават Министерството за здравство и СВР Скопје. Како што се наведува, од нив се бара да ги приложат сите релевантни писма, во смисла на тоа кој ден поранешната директорка

Нема кривична против директорката на „Кожно“

Нема кривична против директорката на „Кожно“

Министерот за здравство Венко Филипче вчера информираше дека кај вработени во Клиниката за дерматологија кои биле во контакт со Нина Цаца Билјановска, тестовите покажале дека се позитивни на Ковид 19. Останатите 170 лица кои беа во 14 дневна изолација ќе ги третираат етапно, рече министерот. Обвинителството се уште чека дополнителни податоци од

Обвинителството чека дополнителни информации од СВР Скопје за поднесување кривична против директорката на кожно

Обвинителството чека дополнителни информации од СВР Скопје за поднесување кривична против директорката на кожно

Embedded video for Обвинителството чека дополнителни информации од СВР Скопје за поднесување кривична против директорката на кожно Се уште нема кривична пријава против разрешената директорка на Клиниката за кожни болести, која заболела од корона вирус и заразила најмалку пет колеги. Министерот за здравство вчера информираше дека кај вработени на Кожно

ОЈО се уште не ги добило сите податоците за ексдиректорката на Клиниката за дерматологија

ОЈО се уште не ги добило сите податоците за ексдиректорката на Клиниката за дерматологија

Основното јавно обвинителство Скопје соопшти дека се уште не ги добило од Министерството за здравство и од СВР Скопје сите релевантини документи во врска со поранешната директорка на Клиниката за дерматологија. Како што се наведува, од нив се бара да ги приложат сите релевантни писма, во смисла на тоа кој ден поранешната директорка го држела предавањето,

Обвинителството чека податоци ЗА ДА ОДЛУЧИ ЗА ДИРЕКТОРКАТА НА КОЖНО

Обвинителството чека податоци ЗА ДА ОДЛУЧИ ЗА ДИРЕКТОРКАТА НА КОЖНО

Основното јавно обвинителство Скопје продолжува активно да постапува во предметот со поранешната директорка на ЈЗУ Универзитетската клиника за дерматологија – Скопје, се вели во соопштението на Јавното обвинителство Од Основното јавно обвинителство Скопје, известуват дека на 19 март од страна на СВР Скопје беше поднесено писмено известување кое се

ОЈО се уште не ги добило сите податоци за ексдиректорката на Клиниката за дерматологија

ОЈО се уште не ги добило сите податоци за ексдиректорката на Клиниката за дерматологија

Основното јавно обвинителство Скопје соопшти дека се уште не ги добило сите релевантини документи во врска со поранешната директорка на Клиниката за дерматологија, а кои треба да ги достават Министерството за здравство и СВР Скопје. Како што се наведува, од нив се бара да ги приложат сите релевантни писма, во смисла на тоа кој ден поранешната директорка

ОЈО се уште не ги добило сите податоците за ексдиректорката на Клиниката за дерматологија

ОЈО се уште не ги добило сите податоците за ексдиректорката на Клиниката за дерматологија

Правите експерти со доза на критики за предлог законското решение Фото: Игор Бансколиев Основното јавно обвинителство Скопје соопшти дека се уште не ги добило од Министерството за здравство и од СВР Скопје сите релевантини документи во врска со поранешната директорка на Клиниката за дерматологија. Како што се наведува, од нив се бара да ги приложат

Министерството за здравство се уште не доставило до ЈО докази за директорката на кожна

Министерството за здравство се уште не доставило до ЈО докази за директорката на кожна

Основното јавно обвинителство Скопје продолжува активно да постапува во предметот со поранешната директорка на ЈЗУ Универзитетската клиника за дерматологија – Скопје, се вели во соопштението на Јавното обвинителство Од Основното јавно обвинителство Скопје, известуват дека на 19 март од страна на СВР Скопје беше поднесено писмено известување кое се

Обвинителството води предистрага за разрешената директорка, се чека листа на заразени лекари од коронавирусот

Обвинителството води предистрага за разрешената директорка, се чека листа на заразени лекари од коронавирусот

Основното јавно обвинителство Скопје продолжува активно да постапува во предметот со поранешната директорка на ЈЗУ Универзитетската клиника за дерматологија – Скопје, Нина Цаца Биљановска, соопштуваат од ОЈО Скопје. Од таму додаваат дека по поднесеното известување од МВР, Обвинителството води предистрага за овој случај и по целосната документација