притисни ентер »

Како правилно да ја подготвите кожата за сончевите денови?
Како правилно да ја подготвите кожата за сончевите денови?

Како правилно да ја подготвите кожата за сончевите денови?

Во текот на студените зимски месеци, кожата бара многу нега и хидратација. Исто важно е со доаѓањето на топлите денови, постепено да ја подготвите вашата кожа и да ѝ ја пружите потребната нега. Во продолжение погледнете како можете да ја подготвите вашата кожа за претстојните сончеви денови: Вo летните денови неретко нозете ви се целосно откриени,