притисни ентер »

Тепачката во автобусот на ЈСП била поради отстапено место за девојче?
Тепачката во автобусот на ЈСП била поради отстапено место за девојче?

Тепачката во автобусот на ЈСП била поради отстапено место за девојче?

Причината за вечерашната тепачка во автобусот број 51 на ЈСП вечерва во населбата Кисела Вода, е всушност, местото за седење во автобусот, отстапено за некое девојче, според неофицијални информации. Поради ова, група средношколци од Студеничани и од Моране започнале групна физичка пресметка, при што едниот од средношколците извадил нож. Од Министерството

Тепачката во автобусот на ЈСП била поради отстапено место за девојче?

Тепачката во автобусот на ЈСП била поради отстапено место за девојче?

Причината за вечерашната тепачка во автобусот број 51 на ЈСП вечерва во населбата Кисела Вода, е всушност, местото за седење во автобусот, отстапено за некое девојче, според неофицијални информации. Поради ова, група средношколци од Студеничани и од Моране започнале групна физичка пресметка, при што едниот од средношколците извадил нож. Од Министерството

Групна тепачка во автобус на ЈСП

Групна тепачка во автобус на ЈСП

фото: ЈСП Инцидент во автобус со број 51 на ЈСП се случил вечерва, во кој според повеќе медиуми избила групна тепачка меѓу патници. Дел од медиумите пренесоа дека неколкумина се повредени во тепачката, а неофицијалните информации од терен говорат дека нападната била и новинарска екипа, како и дека некој од учесниците во тепачката е прободен со нож

Тепачка во автобус на ЈСП во скопската населба Кисела Вода

Тепачка во автобус на ЈСП во скопската населба Кисела Вода

Штотуку се случи немил настан во скопската населба Кисела Вода. Имено во еден од автобусите на ЈСП со број 51, дошло до физичка пресметка на поголема група на луѓе, се претпоставува дека се ученици. Неколку лица се повредени, објави 24 Инфо. Автобусот во моментов е паркиран. Полициските екипи се веќе на терен. Дел од присутните нападнале и новинарска

Тепачка во автобус на ЈСП во скопската населба Кисела Вода

Тепачка во автобус на ЈСП во скопската населба Кисела Вода

Штотуку се случи немил настан во скопската населба Кисела Вода. Имено во еден од автобусите на ЈСП со број 51, дошло до физичка пресметка на поголема група на луѓе, се претпоставува дека се ученици. Неколку лица се повредени, објави 24 Инфо. Автобусот во моментов е паркиран. Полициските екипи се веќе на терен. Дел од присутните нападнале и новинарска

Двајца албанци се степале поради место за седење во автобус на ЈСП

Двајца албанци се степале поради место за седење во автобус на ЈСП

Нашите извори велат дека во вечерашниот инцидент којшто се случи во Кисела Вода во Скопје, еден од учесниците во овој немил настан бил прободен со нож. За потсетување, во еден од автобусите на ЈСП дошло до физичка пресметка на поголема група на луѓе, се претпоставува дека се ученици. Полициските екипи се на терен и работат на расчистување на теренот

Го избоделе со нож – Детали за групната тепачка во автобус на ЈСП

Го избоделе со нож – Детали за групната тепачка во автобус на ЈСП

Нашите извори велат дека во вечерашниот инцидент којшто се случи во Кисела Вода во Скопје, еден од учесниците во овој немил настан бил прободен со нож. За потсетување, во еден од автобусите на ЈСП дошло до физичка пресметка на поголема група на луѓе, се претпоставува дека се ученици. Полициските екипи се на терен и работат на расчистување на теренот

Драма во Кисела Вода, групна тепачка во автобус на ЈСП- нападнати новинари

Драма во Кисела Вода, групна тепачка во автобус на ЈСП- нападнати новинари

Драма во Кисела Вода, групна тепачка во автобус на ЈСП- нападнати новинари Неколку лица се повредени во автобус на ЈСП со број 51, вечерва во Кисела Вода, објави 24 Инфо. Автобусот во моментов стои, а има и многу полиција. Дел од присутните нападнале и новинарска екипа.