притисни ентер »

Исконската надеж
Исконската надеж

Исконската надеж

Почитувани читатели, денешната колумна посветена на стечајот на Еуростандард банка ќе ја посветам на мојот исконски порив и верба во надежта, дека правдата за злосторот ќе излезе на виделина. Верувам во народната, библиска мудрост дека надежта последна умира, дека нејзината светла аура неуморно те опкружува. Денес, после завршените парламентарни и