притисни ентер »

Дедо на кардиолог (виц)
Дедо на кардиолог (виц)

Дедо на кардиолог (виц)

Еден дедо отишол на доктор и му рекол: – Докторе, нешто имам проблем со срцето. Докторот почнал со стандардните прашања: – Пушиш ли? – Не! – Пиеш ли? – Не! – Имаш ли некои големи физички напори? – Па, живеам на петтиот кат и не користам лифт! Докторот климнал со главата: – Е па тоа е! Еден месец не се качувај по скалите и потоа дојди на контрола! После