притисни ентер »

Вучиќ: Србија е цврсто посветена да го забрза својот пат кон ЕУ, но очекуваме јасни сигнали
Вучиќ: Србија е цврсто посветена да го забрза својот пат кон ЕУ, но очекуваме јасни сигнали

Вучиќ: Србија е цврсто посветена да го забрза својот пат кон ЕУ, но очекуваме јасни сигнали

Српскиот претседател Александар Вучиќ, по средбата со грчкиот премиер Киријакос Мицотакис, изјави дека во разговорот посочил оти Србија е цврсто решена да го забрза европскиот пат кон ЕУ, но дека очекува јасни сигнали за поддршка од Европа на тој пат. „Недвосмислено му кажав на Мицотакис дека Србија е цврсто решена да продолжи и да го забрза својот

Вучиќ: Србија е цврсто посветена да го забрза својот пат кон ЕУ, но очекуваме јасни сигнали

Вучиќ: Србија е цврсто посветена да го забрза својот пат кон ЕУ, но очекуваме јасни сигнали

Српскиот претседател Александар Вучиќ, по средбата со грчкиот премиер Киријакос Мицотакис, изјави дека во разговорот посочил оти Србија е цврсто решена да го забрза европскиот пат кон ЕУ, но дека очекува јасни сигнали за поддршка од Европа на тој пат. „Недвосмислено му кажав на Мицотакис дека Србија е цврсто решена да продолжи и да го забрза својот

Вучиќ: Србија е посветена на својот пат кон ЕУ, но сакаме јасни сигнали

Вучиќ: Србија е посветена на својот пат кон ЕУ, но сакаме јасни сигнали

По средбата со грчкиот премиер Киријакос Мицотакис,српскиот претседател Александар Вучиќ изјави дека посочил оти Србија е цврсто решена да го забрза европскиот пат кон ЕУ, но дека очекува јасни сигнали за поддршка од Европа на тој пат. Недвосмислено му кажав на Мицотакис дека Србија е цврсто решена да продолжи и да го забрза својот европски пат, дека

Вучиќ: Србија е посветена на својот пат кон ЕУ, но сакаме јасни сигнали

Вучиќ: Србија е посветена на својот пат кон ЕУ, но сакаме јасни сигнали

П о средбата со грчкиот премиер Киријакос Мицотакис , српскиот претседател Александар Вучиќ изјави дека посочил оти Србија е цврсто решена да го забрза европскиот пат кон ЕУ, но дека очекува јасни сигнали за поддршка од Европа на тој пат . „Недвосмислено му кажав на Мицотакис дека Србија е цврсто решена да продолжи и да го забрза својот европски пат,

Вучиќ: Србија е посветена на својот пат кон ЕУ, но сакаме јасни сигнали

Вучиќ: Србија е посветена на својот пат кон ЕУ, но сакаме јасни сигнали

По средбата со грчкиот премиер Киријакос Мицотакис, српскиот претседател Александар Вучиќ изјави дека посочил оти Србија е цврсто решена да го забрза европскиот пат кон ЕУ, но дека очекува јасни сигнали за поддршка од Европа на тој пат.

Вучиќ: Србија е цврсто посветена да го забрза својот пат кон ЕУ, но очекуваме јасни сигнали

Вучиќ: Србија е цврсто посветена да го забрза својот пат кон ЕУ, но очекуваме јасни сигнали

Српскиот претседател Александар Вучиќ, по средбата со грчкиот премиер Киријакос Мицотакис, изјави дека во разговорот посочил оти Србија е цврсто решена да го забрза европскиот пат кон ЕУ, но дека очекува јасни сигнали за поддршка од Европа на тој пат. „Недвосмислено му кажав на Мицотакис дека Србија е цврсто решена да продолжи и да го забрза својот

Вучиќ: Србија е посветена на својот пат кон ЕУ, но сакаме јасни сигнали

Вучиќ: Србија е посветена на својот пат кон ЕУ, но сакаме јасни сигнали

По средбата со грчкиот премиер Киријакос Мицотакис,српскиот претседател Александар Вучиќ изјави дека посочил оти Србија е цврсто решена да го забрза европскиот пат кон ЕУ, но дека очекува јасни сигнали за поддршка од Европа на тој пат. Недвосмислено му кажав на Мицотакис дека Србија е цврсто решена да продолжи и да го забрза својот европски пат, дека

Вучиќ: Србија е цврсто посветена да го забрза својот пат кон ЕУ, но очекуваме јасни сигнали

Вучиќ: Србија е цврсто посветена да го забрза својот пат кон ЕУ, но очекуваме јасни сигнали

Српскиот претседател Александар Вучиќ изјави по средбата со грчкиот премиер Киријакос Мицотакис, дека во разговорот посочил дека Србија е цврсто решена да го забрза европскиот пат кон ЕУ, но дека очекува јасни сигнали за поддршка од Европа на тој пат. „Недвосмислено му кажав на Мицотакис дека Србија е цврсто решена да продолжи и да го забрза својот