притисни ентер »

Заборавениот Хесе конечно се појави на тренинг, па одлучи да се слика со Нејмар
Заборавениот Хесе конечно се појави на тренинг, па одлучи да се слика со Нејмар

Заборавениот Хесе конечно се појави на тренинг, па одлучи да се слика со Нејмар

Хесе Родригез беше голема надеж на Реал Мадрид, но во претходните сезони му се загуби секоја трага. Хесе речиси една година нема одиграно сериозен натпревар, а поради приватниот живот, фудбалот му падна во втор план. Најпрво имаше несогласувања со поранешната сопруга со која има дете, а откако неговиот син заврши во болница, тој ги напушти. Шпанецот

Хесе се појави на тренинг, па реши да се слика со Нејмар

Хесе се појави на тренинг, па реши да се слика со Нејмар

Хесе Родригез беше голема надеж на Реал Мадрид, но во претходните сезони буквално се загуби. Хесе речиси една година не одигра ниту еден сериозен натпревар, а поради приватниот живот фудбалот му падна во втор план. Прво несогласувањата со сопругата со која има дете, а потоа син му заврши во болница, а Хесе ги напушти. Многумина не знаеа каде се наоѓа