притисни ентер »

Колони возила на Граница
Колони возила на Граница

Колони возила на Граница

Во екот на летната сезона, Македонците ги спакуваа куферите и се упатија кон Грција. На Граница има колони воизла и се чека околу половина час. Фото: ПРЕС24