притисни ентер »

Сопругата на Ел Чапо е уапсена во Вашингтон, продавала дрога низ САД
Сопругата на Ел Чапо е уапсена во Вашингтон, продавала дрога низ САД

Сопругата на Ел Чапо е уапсена во Вашингтон, продавала дрога низ САД

Сопругата на мексиканскиот нарко-шеф, Хоакин Гузман, познат како Ел Чапо, Ема Коронел Аиспуро, е уапсена на меѓународниот аеродром во Вашингтон. Обвинителството ја има обвинето дека е вмешана во мрежата на растурање дрога, пренесоа синоќа американските власти. Ема, која има американско и мексиканско државјанство, треба денес да излезе пред сојузен

Сопругата на Ел Чапо е уапсена во Вашингтон, продавала дрога низ САД

Сопругата на Ел Чапо е уапсена во Вашингтон, продавала дрога низ САД

Сопругата на мексиканскиот нарко-шеф, Хоакин Гузман, познат како Ел Чапо, Ема Коронел Аиспуро, е уапсена на меѓународниот аеродром во Вашингтон. Обвинителството ја има обвинето дека е вмешана во мрежата на растурање дрога, пренесоа синоќа американските власти. Ема, која има американско и мексиканско државјанство, треба денес да излезе пред сојузен

И сопругата на Ел Чапо падна поради „семејниот бизнис“

И сопругата на Ел Чапо падна поради „семејниот бизнис“

Сопругата на мексиканскиот наркобос, Хоакин Гузман познат како Ел Чапо, е уапсена на меѓународниот аеродром во Вашингтон под сомнение дека е вклучена во мрежа за дистрибуција на дрога. Ема Коронел Аиспуро (31), која има американско и мексиканско државјанство, денес треба да се појави пред федералниот судија. Таа е обвинета за учество во дистрибуција

Уапсена сопругата на Ел Чапо

Уапсена сопругата на Ел Чапо

Сопругата на мексиканскиот нарко бос, Хоакин Гузман познат како Ел Чапо е уапсена на меѓународниот аеродром во Вашингтон под сомнение дека е вклучена во мрежа за дистрибуција на дрога. Ема Коронел Аиспуро (31), која има американско и мексиканско државјанство, денес треба да се појави пред федералниот судија. Таа е обвинета за учество во дистрибуција

Сопругата на Ел Чапо уапсена под обвинение за дистрибуција на дрога

Сопругата на Ел Чапо уапсена под обвинение за дистрибуција на дрога

Сопругата на мексиканскиот наркобос, Хоакин Гузман познат како Ел Чапо, е уапсена на меѓународниот аеродром во Вашингтон под сомнение дека е вклучена во мрежа за дистрибуција на дрога. Ема Коронел Аиспуро (31), која има американско и мексиканско државјанство, денес треба да се појави пред федералниот судија. Таа е обвинета за учество во дистрибуција

Уапсена сопругата на Ел Чапо

Уапсена сопругата на Ел Чапо

Сопругата на мексиканскиот нарко бос, Хоакин Гузман познат како Ел Чапо е уапсена на меѓународниот аеродром во Вашингтон под сомнение дека е вклучена во мрежа за дистрибуција на дрога. Ема Коронел Аиспуро (31), која има американско и мексиканско државјанство, денес треба да се појави пред федералниот судија. Таа е обвинета за учество во дистрибуција

Сопругата на Ел Чапо е уапсена во Вашингтон, продавала дрога низ САД

Сопругата на Ел Чапо е уапсена во Вашингтон, продавала дрога низ САД

Сопругата на мексиканскиот нарко-шеф, Хоакин Гузман, познат како Ел Чапо, Ема Коронел Аиспуро, е уапсена на меѓународниот аеродром во Вашингтон. Обвинителството ја има обвинето дека е вмешана во мрежата на растурање дрога, пренесоа синоќа американските власти. Ема, која има американско и мексиканско државјанство, треба денес да излезе пред сојузен

Во САД уапсена сопругата на Ел Чапо заради трговија со дрога

Во САД уапсена сопругата на Ел Чапо заради трговија со дрога

Сопругата на Хоакин Гузман Лоер -Ел Чапо, водачот на мексиканскиот нарко-картел од Синалоа, е уапсена синоќа во американската сојузна држава Вирџинија под обвинение за трговија со дрога, соопшти американското Министерство за правда. Ема Коронел Аиспуро (31), која има двојно и американско и мексиканско државјанство, е уапсена на меѓународниот аеродром

Сопругата на Ел Чапо уапсена во САД

Сопругата на Ел Чапо уапсена во САД

Американската полиција ја уапси сопругата на поранешниот мексикански наркобос Хоакин „Ел Чапо“ Гузман. Ема Коронел Аиспуро е обвинета за шверц на дрога. Сопругата на мексиканскиот наркобос Хоакин Гузман, наречен Ел Чапо, синоќа е уапсена на меѓународниот аеродром во Вашингтон поради сомнеж дека е вмешана во мрежа на растурање дрога, јавија американските

Во САД уапсена сопругата на Ел Чапо заради трговија со дрога

Во САД уапсена сопругата на Ел Чапо заради трговија со дрога

Сопругата на Хоакин Гузман Лоер -Ел Чапо, водачот на мексиканскиот нарко-картел од Синалоа, е уапсена синоќа во американската сојузна држава Вирџинија под обвинение за трговија со дрога, соопшти американското Министерство за правда. Ема Коронел Аиспуро (31), која има двојно и американско и мексиканско државјанство, е уапсена на меѓународниот аеродром