притисни ентер »

Лепа Брена и Боба Живојиновиќ слават 28 години брак
Лепа Брена и Боба Живојиновиќ слават 28 години брак

Лепа Брена и Боба Живојиновиќ слават 28 години брак

Фолк-ѕвездата Лепа Брена на „Инстаграм“ објави видео од свадбата со Боба Живојиновиќ и откри дека денес таа и поранешниот тенисер слават 28 години брак. „И така, ние 28 години. Ништо страшно. Јас сум среќна жена. Ајде да се сакаме“, напиша пејачката. Таа за српските медиуми откри дека ни годинава нема да прават гламурозна прослава. „Ние тоа го прославуваме

Лепа Брена и Боба слават 28 години брак: ВИДЕО ОД СВАДБАТА НА ВЕКОТ ВО ЈУГОСЛАВИЈА

Лепа Брена и Боба слават 28 години брак: ВИДЕО ОД СВАДБАТА НА ВЕКОТ ВО ЈУГОСЛАВИЈА

Лепа Брена, една од најпопуларните пејачки на Балканот, слави 28 годи брак со Боба Живоиновиќ. Пеjачката открива дена ниту оваа година нема да има гламурозна прослава. - Ние тоа го прославуваме многу лесно и едноставно. Сакам сите деца да се со нас, со нивните девојки и сопруги. Отвораме шише шампањ, седиме и се дружиме. Без многу гламур, објаснува

Лепа Брена и Боба Живојиновиќ слават 28 години брак

Лепа Брена и Боба Живојиновиќ слават 28 години брак

Фолк-ѕвездата Лепа Брена на „Инстаграм“ објави видео од свадбата со Боба Живојиновиќ и откри дека денес таа и поранешниот тенисер слават 28 години брак. „И така, ние 28 години. Ништо страшно. Јас сум среќна жена. Ајде да се сакаме“, напиша пејачката. Таа за српските медиуми откри дека ни годинава нема да прават гламурозна прослава. „Ние тоа го прославуваме

Лепа Брена и Боба слават 28 години брак: ВИДЕО ОД СВАДБАТА НА ВЕКОТ ВО ЈУГОСЛАВИЈА

Лепа Брена и Боба слават 28 години брак: ВИДЕО ОД СВАДБАТА НА ВЕКОТ ВО ЈУГОСЛАВИЈА

Лепа Брена, една од најпопуларните пејачки на Балканот, слави 28 годи брак со Боба Живоиновиќ. Пеjачката открива дена ниту оваа година нема да има гламурозна прослава. - Ние тоа го прославуваме многу лесно и едноставно. Сакам сите деца да се со нас, со нивните девојки и сопруги. Отвораме шише шампањ, седиме и се дружиме. Без многу гламур, објаснува

Лепа Брена и Боба слават 28 години брак

Лепа Брена и Боба слават 28 години брак

Пеачката открива дена ниту оваа година нема да има гламурозна прослава. -Ние тоа го прославуваме многу лесно и едноставно. Сакам сите деца да се со нас, со нивните девојки и сопруги. Отвораме шише шампајн, седиме и се дружиме. Без многу гламур, објаснува Брена. Балканската дива појаснува и дека цел декември во нејзиниот дом владее празнична атмосфера

Брена и Боба добиваат честитки од сите страни: Голема прослава во домот на Живојиновиќ

Брена и Боба добиваат честитки од сите страни: Голема прослава во домот на Живојиновиќ

| декември 7, 2019 Кога станува збор за семејството Живојиновиќ тие се познати по добрите прослави и забави, а денес (07.12.2019) имаат посебен повод за славење. Имено, Лепа Брена и нејзинот сопруг Боба слават 28 години брак, а како што вели пејачката тие сакат овој ден да го прослават во интимна атмосфера и без многу гламур. „Ние тоа го прославуваме

Брена и Боба добиваат честитки од сите страни: Голема прослава во домот на Живојиновиќ

Брена и Боба добиваат честитки од сите страни: Голема прослава во домот на Живојиновиќ

фото: рајко ристиќ/ало Кога станува збор за семејството Живојиновиќ тие се познати по добрите прослави и забави, а денес (07.12.2019) имаат посебен повод за славење. Имено, Лепа Брена и нејзинот сопруг Боба слават 28 години брак, а како што вели пејачката тие сакат овој ден да го прослават во интимна атмосфера и без многу гламур. фото: Инстаграм „Ние