притисни ентер »

Кина веќе потроши 12 милијарди долари за борба против Ковид-19
Кина веќе потроши 12 милијарди долари за борба против Ковид-19

Кина веќе потроши 12 милијарди долари за борба против Ковид-19

– Кинеските власти веќе потрошиле околу 12 милијарди американски долари за борба против коронавирусот, соопшти кинеското Министерство за надворешни работи. – Околу 12 милијарди американски долари се потрошени за сузбивање на Ковид-19 во текот на првите месеци од епидемијата, изјави Ванг Шаолонг, директор на одделот за меѓународни односи во Министерството

Кина веќе потроши 12 милијарди долари за борба против Ковид-19

Кина веќе потроши 12 милијарди долари за борба против Ковид-19

Кинеските власти веќе потрошиле околу 12 милијарди американски долари за борба против коронавирусот, соопшти кинеското Министерство за надворешни работи. – Околу 12 милијарди американски долари се потрошени за сузбивање на Ковид-19 во текот на првите месеци од епидемијата, изјави Ванг Шаолонг, директор на одделот за меѓународни односи во Министерството

Кина веќе потроши 12 милијарди долари за борба против Ковид-19

Кина веќе потроши 12 милијарди долари за борба против Ковид-19

Кинеските власти веќе потрошиле околу 12 милијарди американски долари за борба против коронавирусот, соопшти кинеското Министерство за надворешни работи. – Околу 12 милијарди американски долари се потрошени за сузбивање на Ковид-19 во текот на првите месеци од епидемијата, изјави Ванг Шаолонг, директор на одделот за меѓународни односи во Министерството

Кина досега потрошила 12 милијарди долари во борба против корона вирусот

Кина досега потрошила 12 милијарди долари во борба против корона вирусот

Кинеските власти веќе потрошиле околу 12 милијарди американски долари за борба против коронавирусот, соопшти кинеското Министерство за надворешни работи. – Околу 12 милијарди американски долари се потрошени за сузбивање на Ковид-19 во текот на првите месеци од епидемијата, изјави Ванг Шаолонг, директор на одделот за меѓународни односи во Министерството

Кина веќе потроши 12 милијарди долари за борба против Ковид-19

Кина веќе потроши 12 милијарди долари за борба против Ковид-19

– Кинеските власти веќе потрошиле околу 12 милијарди американски долари за борба против коронавирусот, соопшти кинеското Министерство за надворешни работи. – Околу 12 милијарди американски долари се потрошени за сузбивање на Ковид-19 во текот на првите месеци од епидемијата, изјави Ванг Шаолонг, директор на одделот за меѓународни односи во Министерството

Кина потроши 12 милијарди долари во борбата против коронавирусот

Кина потроши 12 милијарди долари во борбата против коронавирусот

Кинеските власти веќе потрошиле околу 12 милијарди американски долари за борба против коронавирусот, соопшти кинеското Министерство за надворешни работи. – Околу 12 милијарди американски долари се потрошени за сузбивање на Ковид-19 во текот на првите месеци од епидемијата – изјави Ванг Шаолонг, директор на одделот за меѓународни односи во Министерството

Кина веќе потроши 12 милијарди долари за борба против Ковид-19

Кина веќе потроши 12 милијарди долари за борба против Ковид-19

Кинеските власти веќе потрошиле околу 12 милијарди американски долари за борба против коронавирусот, соопшти кинеското Министерство за надворешни работи. Пекинг, 26 март 2020 (МИА) – Кинеските власти веќе потрошиле околу 12 милијарди американски долари за борба против коронавирусот, соопшти кинеското Министерство за надворешни работи. – Околу 12 милијарди