притисни ентер »

Попладнево загинаа две деца по пад со трактор
Попладнево загинаа две деца по пад со трактор

Попладнево загинаа две деца по пад со трактор

Околу 15:15 часот, во СВР Струмица бил пријавен  несреќниот случај за превртување на трактор и пад во река во близина на мост на локалниот пат меѓу селата Добрејци  и Пиперево. Во несреќата животот го загубиле две малолетни лица на возраст од 14 и 15 години. Увид на лице место извршија јавен обвинител, увидна екипа од СВР Струмица и лекар, објавија

Две деца загинаа во несреќа со трактор во Босилово

Две деца загинаа во несреќа со трактор во Босилово

Две деца на возраст од 14 и 15 години загинаа попладнево управувајќи трактор во општина Босилово. Тие со возилото излетале од мост и паднале во реката Струмица, по што починале на самото место. Едното дете е од селото Пиперово, а другото од селото Добрејци. Несреќата се случила на патот меѓу двете села. На увид е излезен и јавен обвинител заедно со

Две деца загинаа во несреќа со трактор во Струмичко

Две деца загинаа во несреќа со трактор во Струмичко

Две деца на возраст од 14 и 15 години загинаа попладнево управувајќи трактор во општина Босилово, Струмичко. Тие со возилото излетале од мост и паднале во реката Струмица, по што починале на самото место. Едното дете е од селото Пиперово, а другото од селото Добрејци. Несреќата се случила на патот меѓу двете села. На увид е излезен и јавен обвинител

Две деца загинаа во несреќа со трактор во Босилово

Две деца загинаа во несреќа со трактор во Босилово

Две деца на возраст од 14 и 15 години загинаа попладнево управувајќи трактор во општина Босилово. Тие со возилото излетале од мост и паднале во реката Струмица, по што починале на самото место. Едното дете е од селото Пиперово, а другото од селото Добрејци. Несреќата се случила на патот меѓу двете села. На увид е излезен и јавен обвинител заедно со

Две деца загинаа во несреќа со трактор во Босилово

Две деца загинаа во несреќа со трактор во Босилово

Две деца на возраст од 14 и 15 години загинаа попладнево управувајќи трактор во општина Босилово. Тие со возилото излетале од мост и паднале во реката Струмица, по што починале на самото место. Едното дете е од селото Пиперово, а другото од селото Добрејци. Несреќата се случила на патот меѓу двете села. На увид е излезен и јавен обвинител заедно со

ОД НИВА ВО СМРТ - Две деца од струмичко загинаа откако тракторот паднал во река

ОД НИВА ВО СМРТ - Две деца од струмичко загинаа откако тракторот паднал во река

На 29.06.2020 година, во 15,15 часот, во СВР Струмица, пријавен е несреќен случај со превртување на трактор и пад во река во близина на мост на локалниот пат с.Добрејци - с.Пиперево, во кој животот го загубиле две малолетни деца на возраст од 14 и 15 години. Увид на лице место извршија јавен обвинител, увидна екипа од СВР Струмица и лекар мртвопроверител,

ОД НИВА ВО СМРТ - Две деца од струмичко загинаа откако тракторот паднал во река

ОД НИВА ВО СМРТ - Две деца од струмичко загинаа откако тракторот паднал во река

На 29.06.2020 година, во 15,15 часот, во СВР Струмица, пријавен е несреќен случај со превртување на трактор и пад во река во близина на мост на локалниот пат с.Добрејци - с.Пиперево, во кој животот го загубиле две малолетни деца на возраст од 14 и 15 години. Увид на лице место извршија јавен обвинител, увидна екипа од СВР Струмица и лекар мртвопроверител,

Две деца загинаа по превртување на трактор кај Струмица

Две деца загинаа по превртување на трактор кај Струмица

„Денес во 15:15 часот две деца на возраст од 14 и 15 години го загубија животот во сообраќајна несреќа што се случи на мост на реката Струмица, на локалниот пат меѓу селата Добрејци и Пиперево“, потврди портпаролот на СВР-Струмица, Хризантема Рендевска. „Денес во 15:15 часот две деца на возраст од 14 и 15 години го загубија животот во сообраќајна несреќа

ТРАГЕДИЈА КАЈ СТРУМИЦА: Се преврте трактор, загинаа две деца

ТРАГЕДИЈА КАЈ СТРУМИЦА: Се преврте трактор, загинаа две деца

Денес во 15:15 часот две деца на возраст од 14 и 15 години го загубија животот во сообраќајна несреќа што се случи на мост на реката Струмица, на локалниот пат меѓу селата Добрејци и Пиперево, потврди портпаролот на СВР-Струмица, Хризантема Рендевска. Според првичните сознанија, тракторот со кој превезувале двете деца се превртел и паднал во реката

ТРАГЕДИЈА КАЈ СТРУМИЦА: Се преврте трактор, загинаа две деца

ТРАГЕДИЈА КАЈ СТРУМИЦА: Се преврте трактор, загинаа две деца

Денес во 15:15 часот две деца на возраст од 14 и 15 години го загубија животот во сообраќајна несреќа што се случи на мост на реката Струмица, на локалниот пат меѓу селата Добрејци и Пиперево, потврди портпаролот на СВР-Струмица, Хризантема Рендевска. Според првичните сознанија, тракторот со кој превезувале двете деца се превртел и паднал во реката