притисни ентер »

Комисиската расправа за продолжување на рокот за енергетската кризна состојба продолжува утре

Комисиската расправа за продолжување на рокот за енергетската кризна состојба продолжува утре

Комисиската расправа за продолжување на рокот за енергетската кризна состојба продолжува утре Во собраниската Комисија за одбрана и безбедност заврши денешниот дел од расправата за предлог-одлуките за подлжување на кризната состојба во енергетиката, која, според најавите, ќе продолжи утре. Комисијата втор ден расправаше за предлог одлуките за продолжување

Комисиската расправа за продолжување на рокот за енергетската кризна состојба продолжува утре

Комисиската расправа за продолжување на рокот за енергетската кризна состојба продолжува утре

Во собраниската Комисија за одбрана и безбедност заврши денешниот дел од расправата за предлог-одлуките за подлжување на кризната состојба во енергетиката, која,  според најавите, ќе продолжи утре. Комисијата втор ден расправаше за предлог одлуките за продолжување на рокот за постоење на кризна состојба на целата територија на државава заради недостиг

Комисиската расправа за продолжување на рокот за енергетската кризна состојба продолжува утре

Комисиската расправа за продолжување на рокот за енергетската кризна состојба продолжува утре

Комисијата втор ден расправаше за предлог одлуките за продолжување на рокот за постоење на кризна состојба на целата територија на државава заради недостиг на електрична енергија и состојбите на пазарите на електрична енергија и за постоење на кризна состојба на подрачјето на Град Скопје, заради недостиг на топлинска енергија, можноста за користење

Комисиската расправа за продолжување на рокот за енергетската кризна состојба продолжува утре

Комисиската расправа за продолжување на рокот за енергетската кризна состојба продолжува утре

Во собраниската Комисија за одбрана и безбедност заврши денешниот дел од расправата за предлог-одлуките за подлжување на кризната состојба во енергетиката, која,  според најавите, ќе продолжи утре. Комисијата втор ден расправаше за предлог одлуките за продолжување на рокот за постоење на кризна состојба на целата територија на државава заради недостиг

Комисиската расправа за продолжување на рокот за енергетската кризна состојба продолжува утре

Комисиската расправа за продолжување на рокот за енергетската кризна состојба продолжува утре

Во собраниската Комисија за одбрана и безбедност заврши денешниот дел од расправата за предлог-одлуките за подлжување на кризната состојба во енергетиката, која,  според најавите, ќе продолжи утре. Комисијата втор ден расправаше за предлог одлуките за продолжување на рокот за постоење на кризна состојба на целата територија на државава заради недостиг

Комисиската расправа за продолжување на рокот за енергетската кризна состојба продолжува утре

Комисиската расправа за продолжување на рокот за енергетската кризна состојба продолжува утре

Во собраниската Комисија за одбрана и безбедност заврши денешниот дел од расправата за предлог-одлуките за подлжување на кризната состојба во енергетиката, која,  според најавите, ќе продолжи утре. Комисијата втор ден расправаше за предлог одлуките за продолжување на рокот за постоење на кризна состојба на целата територија на државава заради недостиг

Едночасовна пауза во Комисијата за одбрана која расправа за продолжување на кризната состојба

Едночасовна пауза во Комисијата за одбрана која расправа за продолжување на кризната состојба

Едночасовна пауза во Комисијата за одбрана која расправа за продолжување на кризната состојба Во собраниската Комисија за одбрана и безбедност, која втор ден расправа за владиниот предлог за продолжување на кризната состојба во енергетиката, е објавена едночасовна пауза. Членовите на Комисијата расправаат за предлог-одлуките за одобрување на продолжување

Комисиската расправа за продолжување на рокот за енергетската кризна состојба продолжува утре

Комисиската расправа за продолжување на рокот за енергетската кризна состојба продолжува утре

Во собраниската Комисија за одбрана и безбедност заврши денешниот дел од расправата за предлог-одлуките за подлжување на кризната состојба во енергетиката, која,  според најавите, ќе продолжи утре.Комисијата втор ден расправаше за предлог одлуките за продолжување на рокот за постоење на кризна состојба на целата територија на државава заради недостиг