притисни ентер »

Како успеавте да живеете толку години со овој човек?
Како успеавте да живеете толку години со овој човек?

Како успеавте да живеете толку години со овој човек?

Маж и жена слават 80 години брак. Телевизија, новинари ја прашуваат бабата: – Како успеавте да живеете толку години со овој човек? – Кога ме зеде од дома, ме качи на коњот, на тргнување коњот се сопна и тој рече „еден“. На средината на патот коњот повторно се сопна и тој рече „два“. На влезот во неговиот двор коњот пак се сопна, тој ме симна од него,