притисни ентер »

Покрај законската заштита, на Водно му е потребна добро опремена и организирана ренџерска служба
Покрај законската заштита, на Водно му е потребна добро опремена и организирана ренџерска служба

Покрај законската заштита, на Водно му е потребна добро опремена и организирана ренџерска служба

Андреј ЈАНКОВ , активност од граѓанската иницијатива „Го сакам Водно“ го прашуваме за Водно и што му се случува на најубавото скопско излетиште. о Што се случува сега на Водно, дали се почитува договореното околу градбата на гасоводот? Се чува ли доволнио околината? -Во моментов гасоводната траса на Водно веќе е направена и започната е фазата на поставување