притисни ентер »

Вучиќ: Не сме заинтересирани за меѓусебно признавање со Косово

Вучиќ: Не сме заинтересирани за меѓусебно признавање со Косово

Фото: Фејсбук/Александар Вучиќ Српскиот претседател Александар Вучиќ изјави дека медиумите погрешно пренеле дека Европскиот парламент вчера има донесено резолуција во која се бара воведувае на санкции кон Русија, или во спротивно ќе и бидат ускратени пристапните фондови на ЕУ, оценувајќи дека ЕП донел само препораки, јави дописникот на МИА од Белград

Вучиќ: Не сме заинтересирани за меѓусебно признавање со Косово

Вучиќ: Не сме заинтересирани за меѓусебно признавање со Косово

Српскиот претседател Александар Вучиќ изјави дека медиумите погрешно пренеле дека Европскиот парламент вчера има донесено резолуција во која се бара воведувае на санкции кон Русија, или во спротивно ќе и бидат ускратени пристапните фондови на ЕУ, оценувајќи дека ЕП донел само препораки. -Ако на 79 отсто од пратениците на ЕП барањето е да го признаеме

Вучиќ: Не се во прашање само санкциите кон Русија, туку меѓусебното признавање со Косово

Вучиќ: Не се во прашање само санкциите кон Русија, туку меѓусебното признавање со Косово

Вучиќ: Не се во прашање само санкциите кон Русија, туку меѓусебното признавање со Косово С.С. Пред 25 секунди Вучиќ во ОН/ Фото ANGELA WEISS / AFP / Profimedia Српскиот претседател Александар Вучиќ изјави дека медиумите погрешно пренеле дека Европскиот парламент вчера има донесено резолуција во која се бара воведување на санкции кон Русија, или во

Вучиќ изјави дека не е заинтересиран за меѓусебно признавање со Косово

Вучиќ изјави дека не е заинтересиран за меѓусебно признавање со Косово

Вучиќ изјави дека не е заинтересиран за меѓусебно признавање со Косово Српскиот претседател Александар Вучиќ изјави дека медиумите погрешно пренеле дека Европскиот парламент вчера има донесено резолуција во која се бара воведувае на санкции кон Русија, или во спротивно ќе и бидат ускратени пристапните фондови на ЕУ, оценувајќи дека ЕП донел само препораки,

Вучиќ: Не сме заинтересирани за взаемно признавање со Косово

Вучиќ: Не сме заинтересирани за взаемно признавање со Косово

Српскиот претседател Александар Вучиќ денеска во врска со препораката на Европскиот парламент (ЕП) изјави дека Белград не е заинтересиран за взаемно признавање на независноста со Приштина. „Не бев особено вознемирен од препораките на ЕП. Ние не сме заинтересирани за меѓусебно признавање со Приштина, а што се однесува до санкциите против Русија, можеме

Вучиќ: Не сме заинтересирани за меѓусебно признавање со Косово

Вучиќ: Не сме заинтересирани за меѓусебно признавање со Косово

Српскиот претседател Александар Вучиќ изјави дека медиумите погрешно пренеле дека Европскиот парламент вчера има донесено резолуција во која се бара воведувае на санкции кон Русија, или во спротивно ќе и бидат ускратени пристапните фондови на ЕУ, оценувајќи дека ЕП донел само препораки, јави дописникот на МИА од Белград. -Ако на 79 отсто од пратениците

Вучиќ: Не сме заинтересирани за меѓусебно признавање со Косово

Вучиќ: Не сме заинтересирани за меѓусебно признавање со Косово

Српскиот претседател Александар Вучиќ изјави дека медиумите погрешно пренеле дека Европскиот парламент вчера има донесено резолуција во која се бара воведувае на санкции кон Русија, или во спротивно ќе и бидат ускратени пристапните фондови на ЕУ, оценувајќи дека ЕП донел само препораки, јави дописникот на МИА од Белград. -Ако на 79 отсто од пратениците