притисни ентер »

Honda знае дека Лоренцо нема да биде 100% подготвен кога ќе се врати на патеката
Honda знае дека Лоренцо нема да биде 100% подготвен кога ќе се врати на патеката

Honda знае дека Лоренцо нема да биде 100% подготвен кога ќе се врати на патеката

Тимскиот менаџер на Repsol Honda, Алберто Пуиг е среќен поради враќањето на патеката на Хорхе Лоренцо но не очекува тој да биде во врвна форма. Тимскиот менаџер на Repsol Honda, Алберто Пуиг е среќен поради враќањето на патеката на Хорхе Лоренцо но не очекува тој да биде во врвна форма. Тимскиот менаџер на Repsol Honda, Алберто Пуиг е среќен поради