притисни ентер »

Искрени илустрации за мајчинството искажани низ хумор
Искрени илустрации за мајчинството искажани низ хумор

Искрени илустрации за мајчинството искажани низ хумор

Секогаш е подобро со тешкотиите да се справите со помош од мала доза хумор. Барем така мисли уметницата Анастасија Лукова која мајчинството го пресликува низ брутално искрени илустрации кои ќе ве насмеат до солзи. Таа создава слики за ситуации во кои секоја мајка може да се препознае. И со нив дефинитивно ќе си го подобрите расположението. Дали се

25 Илустрации кои на хумористичен начин го прикажуваат мајчинството

25 Илустрации кои на хумористичен начин го прикажуваат мајчинството

Артистка на забавен начин ги прикажува „тешкотиите“ на мајчинството, мамејќи им насмевки на сите кои имаат мали деца. Анастасија Ликова има мало синче и совршено добро знае дека не е лесно да се израсне дете. Сепак, таа избира да го направи тоа со доза ведрина која ја внесува во нејзините илустрации, а во кои ќе се пронајде секоја мајка.

Илустрации во кои ќе се пронајдат мајките: Артистка ...

Илустрации во кои ќе се пронајдат мајките: Артистка ...

Артистка на забавен начин ги прикажува „тешкотиите“ на мајчинството, мамејќи им насмевки на сите кои имаат мали деца. Анастасија Ликова има мало синче и совршено добро знае дека не е лесно да се израсне дете. Сепак, таа избира да го направи тоа со доза ведрина која ја внесува во нејзините илустрации, а во кои ќе се пронајде секоја мајка. 1. 2. 3. 4