притисни ентер »

Џордан му се поклони на Картер: Винс го има најдоброто забивање на ОЛ –Стар во историјата!!!
Џордан му се поклони на Картер: Винс го има најдоброто забивање на ОЛ –Стар во историјата!!!

Џордан му се поклони на Картер: Винс го има најдоброто забивање на ОЛ –Стар во историјата!!!

Со нетрпение сите љубители на НБА го чекаат вечерашното издание на шутирање тројки, а посебно забивањето на Ол-Стар викендов, кој се одржува во Чикаго. И секако веста која одекна како бомба, е изјавата на најголемиот, на Мајкл Џордан ,за тоа кое „закуцавање“ за него е најдоброто во историјата на Ол-Стар викендите. Сите претпоставуваа дека Мајкл ќе

Џордан му се поклони на Картер: Винс го има најдоброто забивање на ОЛ –Стар во историјата!!!

Џордан му се поклони на Картер: Винс го има најдоброто забивање на ОЛ –Стар во историјата!!!

Со нетрпение сите љубители на НБА го чекаат вечерашното издание на шутирање тројки, а посебно забивањето на Ол-Стар викендов, кој се одржува во Чикаго. И секако веста која одекна како бомба, е изјавата на најголемиот, на Мајкл Џордан ,за тоа кое „закуцавање“ за него е најдоброто во историјата на Ол-Стар викендите. Сите претпоставуваа дека Мајкл ќе

Џордан го избра најдоброто забивање во историјата

Џордан го избра најдоброто забивање во историјата

Легендарниот Мајкл Џордан во својата богата кариера многу пати и поместувал границите, многумина се обидуваа да го имитираат, а пред натпреварот во забивање на Ол стар викендот во „неговиот“ Чикаго тој открил кое забивање оставило најголем впечаток кај него. „Најневеројатното забивање што сум го видел некогаш го изведе Винс Картер кога по забивањето

Џордан му се поклони на Картер: Винс го има најдоброто забивање на ОЛ –Стар во историјата!!!

Џордан му се поклони на Картер: Винс го има најдоброто забивање на ОЛ –Стар во историјата!!!

Со нетрпение сите љубители на НБА го чекаат вечерашното издание на шутирање тројки, а посебно забивањето на Ол-Стар викендов, кој се одржува во Чикаго. И секако веста која одекна како бомба, е изјавата на најголемиот, на Мајкл Џордан ,за тоа кое „закуцавање“ за него е најдоброто во историјата на Ол-Стар викендите. Сите претпоставуваа дека Мајкл ќе

Загревање за „Ол-старот“ - најдоброто забивање на сите времиња?

Загревање за „Ол-старот“ - најдоброто забивање на сите времиња?

Анонимни и креативни љубители на кошарката се погрижија на перфектен начин да го најават „Ол-стар“ викендот во Чикаго. Притисокот на учесниците во натпреварот во забивање в сабота е зголемен по видеото кое стана екстра популарно на Интернет за само 24 часа. Се работи за потег кој досега не е виден, а според многумина тоа е „најдоброто забивање на сите