притисни ентер »

Дали крузерите навистина се расадници на коронавирусот ?
Дали крузерите навистина се расадници на коронавирусот ?

Дали крузерите навистина се расадници на коронавирусот ?

Епидемијата на коронавирус се уште е главно концентрирана во Кина, каде и започна во градот Вухан. Но најголем размер на епидемијата надвор од Кина не е забележан во другите земји, туку на крузерите. Британскиот крузер „Дајмонд Принцес“ е во карантин на пристаниште во Јапонија, откако патник е позитивно тестиран на новиот коронавирус при испловување

Дали крузерите навистина се расадници на коронавирусот

Дали крузерите навистина се расадници на коронавирусот

Епидемијата на коронавирус се уште е главно концентрирана во Кина, каде и започна во градот Вухан. Но најголем размер на епидемијата надвор од Кина не е забележан во другите земји, туку на крузерите. Британскиот крузер „Дајмонд Принцес“ е во карантин на пристаниште во Јапонија, откако патник е позитивно тестиран на новиот коронавирус при испловување

Дали крузерите навистина се расадници на коронавирусот ?

Дали крузерите навистина се расадници на коронавирусот ?

Епидемијата на коронавирус се уште е главно концентрирана во Кина, каде и започна во градот Вухан. Но најголем размер на епидемијата надвор од Кина не е забележан во другите земји, туку на крузерите. Британскиот крузер „Дајмонд Принцес“ е во карантин на пристаниште во Јапонија, откако патник е позитивно тестиран на новиот коронавирус при испловување

Дали крузерите навистина се расадници на коронавирусот ?

Дали крузерите навистина се расадници на коронавирусот ?

Индекс.хр – Загреб Епидемијата на коронавирус се уште е главно концентрирана во Кина, каде и започна во градот Вухан. Но најголем размер на епидемијата надвор од Кина не е забележан во другите земји, туку на крузерите. Британскиот крузер „Дајмонд Принцес“ е во карантин на пристаниште во Јапонија, откако патник е позитивно тестиран на новиот коронавирус

Дали крузерите навистина се расадници на коронавирусот ?

Дали крузерите навистина се расадници на коронавирусот ?

Епидемијата на коронавирус се уште е главно концентрирана во Кина, каде и започна во градот Вухан. Но најголем размер на епидемијата надвор од Кина не е забележан во другите земји, туку на крузерите. Британскиот крузер „Дајмонд Принцес“ е во карантин на пристаниште во Јапонија, откако патник е позитивно тестиран на новиот коронавирус при испловување

Дали крузерите навистина се расадници на коронавирусот?

Дали крузерите навистина се расадници на коронавирусот?

Епидемијата на коронавирус се уште е главно концентрирана во Кина, каде и започна во градот Вухан. Но најголем размер на епидемијата надвор од Кина не е забележан во другите земји, туку на крузерите. Британскиот крузер „Дајмонд Принцес“ е во карантин на пристаниште во Јапонија, откако патник е позитивно тестиран на новиот коронавирус при испловување

Дали крузерите навистина се расадници на коронавирусот ?

Дали крузерите навистина се расадници на коронавирусот ?

Епидемијата на коронавирус се уште е главно концентрирана во Кина, каде и започна во градот Вухан. Но најголем размер на епидемијата надвор од Кина не е забележан во другите земји, туку на крузерите. 15 Февруари 2020 Индекс.хр – Загреб Епидемијата на коронавирус се уште е главно концентрирана во Кина, каде и започна во градот Вухан. Но најголем размер

Дали крузерите навистина се расадници на коронавирусот ?

Дали крузерите навистина се расадници на коронавирусот ?

Епидемијата на коронавирус се уште е главно концентрирана во Кина, каде и започна во градот Вухан. Но најголем размер на епидемијата надвор од Кина не е забележан во другите земји, туку на крузерите. Британскиот крузер „Дајмонд Принцес“ е во карантин на пристаниште во Јапонија, откако патник е позитивно тестиран на новиот коронавирус при испловување

Крузерите се пловечки „инкубатори вируси“

Крузерите се пловечки „инкубатори вируси“

Меѓународно признатиот експерт за заразни болести, професорот Сањаја Сенанајке од Австралискиот национален универзитет, тврди дека на крузерите постои повисок степен на ризик за пренесување на респираторни и стомачни заразни заболувања. Најголемиот број заразени луѓе со коронавирусот надвор од Кина, не се наоѓаат во ниту една друга земја, туку на море

На крузерот кој го одбиваа 5 земји нема заразени - се исплашија од коронавирус, па не им даваа на патниците да излезат

На крузерот кој го одбиваа 5 земји нема заразени - се исплашија од коронавирус, па не им даваа на патниците да излезат

Патниците на крузерот „Вестердам“ кој две недели поминаа на море затоа што пет земји не му дозволуваа да се усидри од страв поради ширење на коронавирусот, почнале денеска да се симнуваат во Камбоџа. Крузерот, во кој имало 1.455 патници и 802 членови на екипажот, се закотвил во четвртокот во крајбрежјето Сиханоквила во Камбоџа. Бродот се усидрил за