притисни ентер »

Македонец меѓу најзгодните ракометари на Светското првенство
Македонец меѓу најзгодните ракометари на Светското првенство

Македонец меѓу најзгодните ракометари на Светското првенство

Ракометарот на Вардар, Мартин Поповски, се најде на неофицијалната листа најзгодни ракометари на Светското првенство што од вчера се игра во Германија и Данска. За најзгоден преку анкета на „Фејсбук“ е избран Арон Палмерсон од Исланд. За неофицијалната листата на најзгодни ракометари, која ракометните фанови ја направиле од забава, се гласаше минатите

Македонец меѓу најзгодните ракометари на Светското првенство

Македонец меѓу најзгодните ракометари на Светското првенство

Ракометарот на Вардар, Мартин Поповски, се најде на неофицијалната листа најзгодни ракометари на Светското првенство што од вчера се игра во Германија и Данска. За неофицијалната листата на најзгодни ракометарина „Фејсбук“, која ракометните фанови ја направиле од забава, се гласаше минатите две недели преку социјалните мрежи. Освен Мартин, на листата

Ова се најзгодните ракометари на Светкосот првенство - меѓу нив и Македонец

Ова се најзгодните ракометари на Светкосот првенство - меѓу нив и Македонец

За неофицијалната листата на најзгодни ракометарина „Фејсбук“, која ракометните фанови ја направиле од забава, се гласаше минатите две недели преку социјалните мрежи. Освен нашиот Мартин Поповски, на листата се најдоа и ракометари од Франција, Исланд, Норвешка, Аргентина, Србија, Исланд, Данска и Шпанија. Арон Палмерсон, Исланд Диего Симоне, Аргентина