притисни ентер »

Министерство за здравство: Нема сомнителни тендери
Министерство за здравство: Нема сомнителни тендери

Министерство за здравство: Нема сомнителни тендери

Министерството за здравство најостро реагира за денешната прес-конференција на политичката партија ВМРО-ДПМНЕ, во која според нив, се изнесени бројни невистини. ,,Во однос на обвинувањата дека во Министерството за здравство има сомнителни набавки, сакаме да ги потсетиме ВМРО-ДПМНЕ за одлуката на Основното јавно обвинителство за гонење на организиран

Министерство за здравство: не е отворена јавна набавка за мамографи, ВМРО-ДПМНЕ изнесува невистини

Министерство за здравство: не е отворена јавна набавка за мамографи, ВМРО-ДПМНЕ изнесува невистини

Министерството за здравство најостро реагира за денешната прес-конференција на ВМРО-ДПМНЕ , во која, како што велат, се изнесени бројни невистини. „Во однос на обвинувањата дека во Министерството за здравство има сомнителни набавки, сакаме да ги потсетиме ВМРО-ДПМНЕ за одлуката на Основното јавно обвинителство за гонење на организиран криминал и корупција,

МЗ: Не е отворена јавна набавка за мамографи

МЗ: Не е отворена јавна набавка за мамографи

Министерството за здравство најостро реагира за денешната прес-конференција на политичката партија ВМРО-ДПМНЕ, во која се изнесени бројни невистини. Во однос на обвинувањата дека во Министерството за здравство има сомнителни набавки, сакаме да ги потсетиме ВМРО-ДПМНЕ за одлуката на Основното јавно обвинителство за гонење на организиран криминал и корупција,

МЗ: Не е отворена јавна набавка за мамографи

МЗ: Не е отворена јавна набавка за мамографи

Во однос на обвинувањата дека во Министерството за здравство има сомнителни набавки, сакаме да ги потсетиме ВМРО-ДПМНЕ за одлуката на Основното јавно обвинителство за гонење на организиран криминал и корупција, во која се вели дека нема место за јавнообвинителска интервенција во предметот со јавните набавки во Министерството за здравство. Ова е и доказ

Министерство за здравство: Не е отворена јавната набавка за мамографи

Министерство за здравство: Не е отворена јавната набавка за мамографи

Министерството за здравство најостро реагира за денешната прес-конференција на политичката партија ВМРО-ДПМНЕ , за која велат се изнесени бројни невистини. „Во однос на обвинувањата дека во Министерството за здравство има сомнителни набавки, сакаме да ги потсетиме ВМРО-ДПМНЕ за одлуката на Основното јавно обвинителство за гонење на организиран криминал

ВМРО-ДПМНЕ: Нов скандалозен тендер за набавка на мамографи

ВМРО-ДПМНЕ: Нов скандалозен тендер за набавка на мамографи

Двете години од раководење со здравството од страна на Венко Филипче и СДСМ може да се сумираат и да се каже дека поминуваат единствено во најблаго речено криминални тендери. Скандалозен тендер за раегенси и централизирани лабораторатории, скандалозен тендер за сржта на медицината – стерилизацијата, а сега на повидок е веројатно нов скандалозен тендер

Мз: не е отворена јавна набавка за мамографи

Мз: не е отворена јавна набавка за мамографи

„Министерството за здравство најостро реагира за денешната прес-конференција на политичката партија ВМРО-ДПМНЕ, во која се изнесени бројни невистини. Во однос на обвинувањата дека во Министерството за здравство има сомнителни набавки, сакаме да ги потсетиме ВМРО-ДПМНЕ за одлуката на Основното јавно обвинителство за гонење на организиран криминал и

МЗ со реакција за пресот на ВМРО-ДПМНЕ: Не е отворена јавна набавка за мамографи

МЗ со реакција за пресот на ВМРО-ДПМНЕ: Не е отворена јавна набавка за мамографи

Министерството за здравство најостро реагира за денешната прес-конференција на политичката партија ВМРО-ДПМНЕ, во која се изнесени бројни невистини. Во однос на обвинувањата дека во Министерството за здравство има сомнителни набавки, сакаме да ги потсетиме ВМРО-ДПМНЕ за одлуката на Основното јавно обвинителство за гонење на организиран криминал и корупција,

МЗ демантира: Не е отворена јавна набавка за мамографи, се разгледуваат предлози од 4 оператори

МЗ демантира: Не е отворена јавна набавка за мамографи, се разгледуваат предлози од 4 оператори

Во ова фаза на постапката (технички дијалог), 4 (четири) економски оператори доставија коментари и предлози во однос на тендерската документација и истите се разгледуваат од страна на стручни лица.

ВМРО-ДПМНЕ: На повидок е, веројатно, нов скандалозен тендер за набавка на мамографи

ВМРО-ДПМНЕ: На повидок е, веројатно, нов скандалозен тендер за набавка на мамографи

Двете години од раководење со здравството од страна на Венко Филипче и СДСМ може да се сумираат и да се каже дека поминуваат единствено во, најблаго речено. криминални тендери, изјави Марија Андоновска од ВМРО-ДПМНЕ на денешната прес-конференција. Скандалозен тендер за раегенси и централизирани лабораторатории, скандалозен тендер за сржта на медицината