притисни ентер »

Маските ја немаат партиската книшка на ВМРО-ДПМНЕ
Маските ја немаат партиската книшка на ВМРО-ДПМНЕ

Маските ја немаат партиската книшка на ВМРО-ДПМНЕ

Една интересна фотографија ги распара очите деновиве. Министерот за здравство, Венко Филипче, на фејсбук објави слика, на која вели дека претставува  состанок на ВМРО-ДПМНЕ, на кој се бара одговорност од власта за коронавирусот. Иронијата која тој сака да ја подвлече е дека на прикажаната партиска средба, само неколкумина носат маски, што не е воопшто