притисни ентер »

ВМРО ДПМНЕ: Власта своите партиски војници дебело ги наградува со хонорари
ВМРО ДПМНЕ: Власта своите партиски војници дебело ги наградува со хонорари

ВМРО ДПМНЕ: Власта своите партиски војници дебело ги наградува со хонорари

Во Македонија додека граѓаните преживуваат од ден за ден, власта своите партиски војници дебело ги наградува со хонорари, реагираат од опозициската ВМРО-ДПМНЕ, откако Владата попладнево ја објави листата со детали за сите лица кои се хонорарно ангажирани за нејзините потреби. – Меѓу хонорарците кои земале народни пари во енормни суми се бројни членови

ВМРО-ДПМНЕ: Meѓу владините хонорарци се синот на Самка, сестра на пратеничка од СДСМ, претседателот на СДММ

ВМРО-ДПМНЕ: Meѓу владините хонорарци се синот на Самка, сестра на пратеничка од СДСМ, претседателот на СДММ

Во Македонија додека граѓаните преживуваат од ден за ден, власта своите партиски војници дебело ги наградува со хонорари, реагираат од опозициската ВМРО-ДПМНЕ, откако Владата попладнево ја објави листата со детали за сите лица кои се хонорарно ангажирани за нејзините потреби. „Меѓу хонорарците кои земале народни пари во енормни суми се бројни членови

ВМРО-ДПМНЕ: Meѓу владините хонорарци се синот на Самка, сестра на пратеничка од СДСМ, претседателот на СДММ

ВМРО-ДПМНЕ: Meѓу владините хонорарци се синот на Самка, сестра на пратеничка од СДСМ, претседателот на СДММ

Во Македонија додека граѓаните преживуваат од ден за ден, власта своите партиски војници дебело ги наградува со хонорари, реагираат од опозициската ВМРО-ДПМНЕ, откако Владата попладнево ја објави листата со детали за сите лица кои се хонорарно ангажирани за нејзините потреби. „Меѓу хонорарците кои земале народни пари во енормни суми се бројни членови

ВМРО-ДПМНЕ: Meѓу владините хонорарци се синот на Самка, сестра на пратеничка од СДСМ, претседателот на СДММ

ВМРО-ДПМНЕ: Meѓу владините хонорарци се синот на Самка, сестра на пратеничка од СДСМ, претседателот на СДММ

Во Македонија додека граѓаните преживуваат од ден за ден, власта своите партиски војници дебело ги наградува со хонорари, реагираат од опозициската ВМРО-ДПМНЕ, откако Владата попладнево ја објави листата со детали за сите лица кои се хонорарно ангажирани за нејзините потреби. „Меѓу хонорарците кои земале народни пари во енормни суми се бројни членови

ВМРО-ДПМНЕ: Meѓу владините хонорарци се синот на Самка, сестра на пратеничка од СДСМ, претседателот на СДММ

ВМРО-ДПМНЕ: Meѓу владините хонорарци се синот на Самка, сестра на пратеничка од СДСМ, претседателот на СДММ

Во Македонија додека граѓаните преживуваат од ден за ден, власта своите партиски војници дебело ги наградува со хонорари, реагираат од опозициската ВМРО-ДПМНЕ, откако Владата попладнево ја објави листата со детали за сите лица кои се хонорарно ангажирани за нејзините потреби. „Меѓу хонорарците кои земале народни пари во енормни суми се бројни членови

ВМРО-ДПМНЕ: Меѓу владините хонорарци синот на Самка, сестра на пратеничка од СДСМ, претседателот на СДММ

ВМРО-ДПМНЕ: Меѓу владините хонорарци синот на Самка, сестра на пратеничка од СДСМ, претседателот на СДММ

Во Македонија додека граѓани преживуваат од ден за ден, власта своите партиски војници дебело ги наградува со хонорари. За една година без работа останаа над 55.000 граѓани. Повеќе од 500.000 граѓани преживуваат со 130 денари на ден. Конфекциските работници во Македонија пред неколку дена останаа без работа, бидејќи конфекциите принудно се затворија,

ВМРО-ДПМНЕ:Граѓаните меѓу тајните владини хонорарци го плаќаат синот на Самка

ВМРО-ДПМНЕ:Граѓаните меѓу тајните владини хонорарци го плаќаат синот на Самка

За една година без работа останаа над 55.000 граѓани. Повеќе од 500.000 граѓани преживуваат со 130 денари на ден. Конфекциските работници во Македонија пред неколку дена останаа без работа, бидејќи конфекциите принудно се затворија, а земаа минимална плата за работа од 12 часа дневно. Државата станува се позадолжена држава и го преминува прагот на

ВМРО-ДПМНЕ: Meѓу владините хонорарци се синот на Самка, сестра на пратеничка од СДСМ, претседателот на СДММ

ВМРО-ДПМНЕ: Meѓу владините хонорарци се синот на Самка, сестра на пратеничка од СДСМ, претседателот на СДММ

Во Македонија додека граѓаните преживуваат од ден за ден, власта своите партиски војници дебело ги наградува со хонорари, реагираат од опозициската ВМРО-ДПМНЕ, откако Владата попладнево ја објави листата со детали за сите лица кои се хонорарно ангажирани за нејзините потреби. „Меѓу хонорарците кои земале народни пари во енормни суми се бројни членови