притисни ентер »

Татко и син од Македонија УБИЕНИ ВО ШВАЈЦАРИЈА
Татко и син од Македонија УБИЕНИ ВО ШВАЈЦАРИЈА

Татко и син од Македонија УБИЕНИ ВО ШВАЈЦАРИЈА

Околу пладне во средата, кантоналната полиција во Фрибург била известена за исчезнување на татко и син – Д.К (23) и Н.К (47). Во соработка со кантоналната полиција на Вауд, тие и двајцата се пронајдени мртви во вила во регионот на Вауд. Како што соопштуваат швајцарските и француските медиуми, тие се застрелани со пиштол. Уапсен е 30 годишен маж кој

Швајцарија: Татко и син oд Мокриево убиени од швајцарски селанец

Швајцарија: Татко и син oд Мокриево убиени од швајцарски селанец

Двајца Македонци од Мокриево, според неофицијални податоци се убиени на 24.03.2020 од страна на швајцарски селанец во кантонот Вауд. Денес полицијата со помош на кучиња трагачи ги има откриено труповите на лицата Н.К и Д.К. За сторителот да ги скрие сите траги од убиството труповите на лицата ги потрупил со арско ѓубре. Имено Н.К и Д.К откупувале стари

Татко и син од Македонија УБИЕНИ ВО ШВАЈЦАРИЈА

Татко и син од Македонија УБИЕНИ ВО ШВАЈЦАРИЈА

Околу пладне во средата, кантоналната полиција во Фрибург била известена за исчезнување на татко и син – Д.К (23) и Н.К (47). Во соработка со кантоналната полиција на Вауд, тие и двајцата се пронајдени мртви во вила во регионот на Вауд. Како што соопштуваат швајцарските и француските медиуми, тие се застрелани со пиштол. Уапсен е 30 годишен маж кој

ЈА ПРИЗНАЛ ВИНАТА: Швајцарец уби татко и син од струмичко Мокриево

ЈА ПРИЗНАЛ ВИНАТА: Швајцарец уби татко и син од струмичко Мокриево

Швајцарец убил татко и син од струмичко Моркиево. Кантоналната полиција во Фрибург вчера е известена за исчезнување на татко и син – Д.К (23) и Н.К (47). Во соработка со кантоналната полиција на Вауд, тие и двајцата се пронајдени мртви во вила во регионот на Вауд. Како што соопштуваат швајцарските и француските медиуми, тие се убиени со пиштол. Уапсен

ТРАГЕДИЈА: Татко и син од Македонија убиени во Швајцарија

ТРАГЕДИЈА: Татко и син од Македонија убиени во Швајцарија

Околу пладне во средата, кантоналната полиција во Фрибург била известена за исчезнување на татко и син – Д.К (23) и Н.К (47). Во соработка со кантоналната полиција на Вауд, тие и двајцата се пронајдени мртви во вила во регионот на Вауд. Како што соопштуваат швајцарските и француските медиуми, тие се застрелани со пиштол. Уапсен е 30-годишен маж кој

Татко и син од Македонија убиени во Швајцарија – ТРГНАЛЕ ПО ТРАКТОР А ДОБИЛЕ КУРШУМ !

Татко и син од Македонија убиени во Швајцарија – ТРГНАЛЕ ПО ТРАКТОР А ДОБИЛЕ КУРШУМ !

Околу пладне во средата, кантоналната полиција во Фрибург била известена за исчезнување на татко и син – Д.К (23) и Н.К (47). Во соработка со кантоналната полиција на Вауд, тие и двајцата се пронајдени мртви во вила во регионот на Вауд. Како што соопштуваат швајцарските и француските медиуми, тие се застрелани со пиштол. Уапсен е 30 годишен маж кој

ТРАГЕДИЈА: Татко и син од Македонија убиени во Швајцарија

ТРАГЕДИЈА: Татко и син од Македонија убиени во Швајцарија

Околу пладне во средата, кантоналната полиција во Фрибург била известена за исчезнување на татко и син – Д.К (23) и Н.К (47). Во соработка со кантоналната полиција на Вауд, тие и двајцата се пронајдени мртви во вила во регионот на Вауд. Како што соопштуваат швајцарските и француските медиуми, тие се застрелани со пиштол. Уапсен е 30-годишен маж кој

Татко и син од Македонија убиени во Швајцарија – ТРГНАЛЕ ПО ТРАКТОР А ДОБИЛЕ КУРШУМ !

Татко и син од Македонија убиени во Швајцарија – ТРГНАЛЕ ПО ТРАКТОР А ДОБИЛЕ КУРШУМ !

Околу пладне во средата, кантоналната полиција во Фрибург била известена за исчезнување на татко и син – Д.К (23) и Н.К (47). Во соработка со кантоналната полиција на Вауд, тие и двајцата се пронајдени мртви во вила во регионот на Вауд. Како што соопштуваат швајцарските и француските медиуми, тие се застрелани со пиштол. Уапсен е 30 годишен маж кој

Трагедија: Татко и син од Мокриево убиени во Швајцарија

Трагедија: Татко и син од Мокриево убиени во Швајцарија

Околу пладне во средата, кантоналната полиција во Фрибург била известена за исчезнување на татко и син – Д.К (23) и Н.К (47). Во соработка со кантоналната полиција на Вауд, тие и двајцата се пронајдени мртви во вила во регионот на Вауд. Како што соопштуваат швајцарските и француските медиуми, тие се застрелани со пиштол. Уапсен е 30 годишен маж кој

Татко и син од Македонија убиени во Швајцарија

Татко и син од Македонија убиени во Швајцарија

Околу пладне во средата, кантоналната полиција во Фрибург била известена за исчезнување на татко и син – Д.К (23) и Н.К (47). Во соработка со кантоналната полиција на Вауд, тие и двајцата се пронајдени мртви во вила во регионот на Вауд. Како што соопштуваат швајцарските и француските медиуми, тие се застрелани со пиштол. Уапсен е 30 годишен маж кој