притисни ентер »

ПО ЗАЕВ И ХАРАДИНАЈ СО ИСТАТА МАНТРА: Косово има најголем економски раст во регионот!
ПО ЗАЕВ И ХАРАДИНАЈ СО ИСТАТА МАНТРА: Косово има најголем економски раст во регионот!

ПО ЗАЕВ И ХАРАДИНАЈ СО ИСТАТА МАНТРА: Косово има најголем економски раст во регионот!

Косовскиот премиер Рамуш Харадинај тврди дека економскиот раст на Косово е највисок во регионот и најави нови мерки на Владата за задржување на тој тренд, јави дописникот на МИА од Приштина. Харадинај на Фејсбук објави дека на утринската средба со министерот за финансии Бедри Хамза и соработниците биле анализирани последните податоци за состојбата

ПО ЗАЕВ И ХАРАДИНАЈ СО ИСТАТА МАНТРА: Косово има најголем економски раст во регионот!

ПО ЗАЕВ И ХАРАДИНАЈ СО ИСТАТА МАНТРА: Косово има најголем економски раст во регионот!

Косовскиот премиер Рамуш Харадинај тврди дека економскиот раст на Косово е највисок во регионот и најави нови мерки на Владата за задржување на тој тренд, јави дописникот на МИА од Приштина. Харадинај на Фејсбук објави дека на утринската средба со министерот за финансии Бедри Хамза и соработниците биле анализирани последните податоци за состојбата

ХАРАДИНАЈ, КАКО ЗАЕВ: Блескаме, најдобри сме во регионот

ХАРАДИНАЈ, КАКО ЗАЕВ: Блескаме, најдобри сме во регионот

Косовскиот премиер Рамуш Харадинај тврди дека економскиот раст на Косово е највисок во регионот и најави нови мерки на Владата за задржување на тој тренд, јави дописникот на МИА од Приштина. Харадинај на Фејсбук објави дека на утринската средба со министерот за финансии Бедри Хамза и соработниците биле анализирани последните податоци за состојбата

Харадинај: Косово бележи најголем економски раст во регионот

Харадинај: Косово бележи најголем економски раст во регионот

Косовскиот премиер Рамуш Харадинај тврди дека економскиот раст на Косово е највисок во регионот и најави нови мерки на Владата за задржување на тој тренд. Харадинај на Фејсбук објави дека на утринската средба со министерот за финансии Бедри Хамза и соработниците биле анализирани последните податоци за состојбата со даночната политика во земјата. „Ова

Харадинај: Косово бележи најголем економски раст во регионот

Харадинај: Косово бележи најголем економски раст во регионот

Косовскиот премиер Рамуш Харадинај тврди дека економскиот раст на Косово е највисок во регионот и најави нови мерки на Владата за задржување на тој тренд, јави дописникот на МИА од Приштина. Харадинај на Фејсбук објави дека на утринската средба со министерот за финансии Бедри Хамза и соработниците биле анализирани последните податоци за состојбата

Харадинај: Косово бележи најголем економски раст во регионот

Харадинај: Косово бележи најголем економски раст во регионот

Косовскиот премиер Рамуш Харадинај тврди дека економскиот раст на Косово е највисок во регионот и најави нови мерки на Владата за задржување на тој тренд, јави дописникот на МИА од Приштина. Харадинај на Фејсбук објави дека на утринската средба со министерот за финансии Бедри Хамза и соработниците биле анализирани последните податоци за состојбата

Харадинај: Косово бележи најголем економски раст во регионот

Харадинај: Косово бележи најголем економски раст во регионот

Косовскиот премиер Рамуш Харадинај тврди дека економскиот раст на Косово е највисок во регионот и најави нови мерки на Владата за задржување на тој тренд, јави дописникот на МИА од Приштина. Харадинај на Фејсбук објави дека на утринската средба со министерот за финансии Бедри Хамза и соработниците биле анализирани последните податоци за состојбата

Харадинај: Косово бележи најголем економски раст во регионот

Харадинај: Косово бележи најголем економски раст во регионот

Косовскиот премиер Рамуш Харадинај тврди дека економскиот раст на Косово е највисок во регионот и најави нови мерки на Владата за задржување на тој тренд, јави дописникот на МИА од Приштина. Харадинај на Фејсбук објави дека на утринската средба со министерот за финансии Бедри Хамза и соработниците биле анализирани последните податоци за состојбата

Харадинај: Косово бележи најголем економски раст во регионот

Харадинај: Косово бележи најголем економски раст во регионот

Косовскиот премиер Рамуш Харадинај тврди дека економскиот раст на Косово е највисок во регионот и најави нови мерки на Владата за задржување на тој тренд, јави дописникот на МИА од Приштина. Харадинај на Фејсбук објави дека на утринската средба со министерот за финансии Бедри Хамза и соработниците биле анализирани последните податоци за состојбата

Харадинај: Косово бележи најголем економски раст во регионот

Харадинај: Косово бележи најголем економски раст во регионот

Косовскиот премиер Рамуш Харадинај тврди дека економскиот раст на Косово е највисок во регионот и најави нови мерки на Владата за задржување на тој тренд, јави дописникот на МИА од Приштина. Харадинај на Фејсбук објави дека на утринската средба со министерот за финансии Бедри Хамза и соработниците биле анализирани последните податоци за состојбата