притисни ентер »

Во Србија запленети повеќе од половина тон марихуана!
Во Србија запленети повеќе од половина тон марихуана!

Во Србија запленети повеќе од половина тон марихуана!

Министерот за внатрешни работи на Србија Александар Вулин денеска остварил средба со раководството на Управата за криминалистичка полиција и им честитал за успешно спроведената акција на запленување на 520 килограми марихуана спакувана во 134 пакувања во Ниш. Марихуаната пристигнала од Косово и Метохија и бил наменет за понатамошна продажба во српските

Во Србија запленети повеќе од половина тон марихуана!

Во Србија запленети повеќе од половина тон марихуана!

Министерот за внатрешни работи на Србија Александар Вулин денеска остварил средба со раководството на Управата за криминалистичка полиција и им честитал за успешно спроведената акција на запленување на 520 килограми марихуана спакувана во 134 пакувања во Ниш. Марихуаната пристигнала од Косово и Метохија и бил наменет за понатамошна продажба во српските

Голем удар за нарко мафијата во Србија: запленет е пола тон марихуана

Голем удар за нарко мафијата во Србија: запленет е пола тон марихуана

Министерот за внатрешни работи на Србија Александар Вулин денеска остварил средба со раководството на Управата за криминалистичка полиција и им честитал за успешно спроведената акција на запленување на 520 килограми марихуана спакувана во 134 пакувања во Ниш. Марихуаната пристигнала од Косово и Метохија и бил наменет за понатамошна продажба во српските

Во Србија запленети повеќе од половина тон марихуана!

Во Србија запленети повеќе од половина тон марихуана!

Министерот за внатрешни работи на Србија Александар Вулин денеска остварил средба со раководството на Управата за криминалистичка полиција и им честитал за успешно спроведената акција на запленување на 520 килограми марихуана спакувана во 134 пакувања во Ниш. Марихуаната пристигнала од Косово и Метохија и бил наменет за понатамошна продажба во српските

Српската полиција заплени 520 килограми марихуана

Српската полиција заплени 520 килограми марихуана

Полицијата во Ниш уапси маж во чиј автомобил пронајде 520 килограми марихуана од Косово. Дрогата била спакувана во 134 пакети и била наменета за продажба во српските градови. Српскиот министер за внатрешни работи Александар Вулин истакна дека секоја заплена на наркотици е голем успех и победа за полицијата. Тој додаде дека нема да биде легализирана

Српската полиција заплени 520 килограми марихуана

Српската полиција заплени 520 килограми марихуана

Полицијата во Ниш уапси маж во чиј автомобил пронајде 520 килограми марихуана од Косово. Дрогата била спакувана во 134 пакети и била наменета за продажба во српските градови. Српскиот министер за внатрешни работи Александар Вулин истакна дека секоја заплена на наркотици е голем успех и победа за полицијата. Тој додаде дека нема да биде легализирана

Српската полиција заплени 520 килограми марихуана

Српската полиција заплени 520 килограми марихуана

Полицијата во Ниш уапси маж во чиј автомобил пронајде 520 килограми марихуана од Косово. Дрогата била спакувана во 134 пакети и била наменета за продажба во српските градови. Српскиот министер за внатрешни работи Александар Вулин истакна дека секоја заплена на наркотици е голем успех и победа за полицијата. Тој додаде дека нема да биде легализирана

Српската полиција заплени 520 килограми марихуана

Српската полиција заплени 520 килограми марихуана

Полицијата во Ниш уапси маж во чиј автомобил пронајде 520 килограми марихуана од Косово. Дрогата била спакувана во 134 пакети и била наменета за продажба во српските градови. Српскиот министер за внатрешни работи Александар Вулин истакна дека секоја заплена на наркотици е голем успех и победа за полицијата. Тој додаде дека нема да биде легализирана