притисни ентер »

Цртички и отровни стрелички  -  84
Цртички и отровни стрелички  -  84

Цртички и отровни стрелички - 84

СТОП ЗА УРБАНАТА МАФИЈА 1. Хистеријата со корона вирусот не е повеќе ударна вест на македонските медиуми. Сега главна вест е урбаната мафија. Како диви загари пуштени од ланец од сите страни на Скопје стигаат бројни најави за до сега невидена градежна офанзива за изградба на станови и тоа не туку-така, ами со илјадници! Во  населбата Ѓрче Петров е