притисни ентер »

Најбогатото семејство во светот за една минута заработува 70.000 долари
Најбогатото семејство во светот за една минута заработува 70.000 долари

Најбогатото семејство во светот за една минута заработува 70.000 долари

Најбогатото семејство во светот, семејството Волтон, заработува 70.000 долари секоја минута, пишува Blооmberg. Тоа значи дека за еден час ќе заработат дури 4,2 милиони долари, а во истото време утре ќе бидат побогати за 100 милиони долари. Семејството Волтон се сопственици на најпознатиот американски малопродажен синџир Walmart и моментално располагаат

Најбогатата фамилија на светот за една минута заработува 70.000 долари

Најбогатата фамилија на светот за една минута заработува 70.000 долари

За една минута 70.000 долари, за еден час 4 милиони, а за еден ден 100 милиони долари. Толку заработува најбогатата фамилија на светот, која стои зад американскиот трговски синџир „Волмарт“. Фамилијата Валтон е тешка 191 милијарда долари, а само во текот на изминатата година нејзиното богатство се зголемило за 39 милијарди долари. Но, тие не се единствени

Ова е најбогатото семејство кое за 1 минута заработува 70.000 долари!

Ова е најбогатото семејство кое за 1 минута заработува 70.000 долари!

Најбогатото семејство во светот, семејството Волтон, заработува 70.000 долари секоја минута. Тоа значи дека за еден ден заработува 4,2 милиони долари, а во исто време веќе утре ќе бидат побогати за 100 милиони долари. Семејството Волтон, сопствениците на најпознатиот ланец за малопродажба Волмарт, моментално располагаат со нешто повеќе од 190 милијарди

Најбогатото семејство на светот, Валтон, заработува 70.000 долари во минута

Најбогатото семејство на светот, Валтон, заработува 70.000 долари во минута

Додека завршите со читање на овој текст, најбогатото семејство на светот ќе биде побогато за плус 70.000 долари. Тоа значи дека за еден час ќе добијат 4,2 милиони долари, а утре во исто време ќе бидат побогати за 100 милиони долари. Најбогатото семејство на светот, семејството Валтон, заработува 70.000 долари секоја минута. Додека завршите со читање

Најбогатото семејство на светот, Валтон, заработува 70.000 долари во минута

Најбогатото семејство на светот, Валтон, заработува 70.000 долари во минута

Најбогатото семејство на светот, Валтон, заработува 70.000 долари во минута (ВИДЕО) Најбогатото семејство на светот, семејството Валтон, заработува 70.000 долари секоја минута. Додека завршите со читање на овој текст, најбогатото семејство на светот ќе биде побогато за плус 70.000 долари. Тоа значи дека за еден час ќе добијат 4,2 милиони долари, а

Колку заработува најбогатото семејство во светот секоја минута?

Колку заработува најбогатото семејство во светот секоја минута?

Најбогатото семејство во светот заработува 70.000 долари во минута. Се работи за семејството Волтон, сопственици на најпознатиот малопродажен синџир Walmart, располага со над 190 милијарди долари. По направена анализа на Bloomberg, за еден час ова семејство заработува дури 4,2 милиони долари или 70.000 долари во минута. Најбогат меѓу членовите на семејството

Најбогатото семејство на светот заработува 70.000 долари во минута

Најбогатото семејство на светот заработува 70.000 долари во минута

Најбогатото семејство на светот, семејството Валтон, заработува 70.000 долари секоја минута. Додека завршите со читање на овој текст, најбогатото семејство на светот ќе биде побогато за дополнителите 70.000 долари. Тоа значи дека за еден час ќе добијат 4,2 милиони долари, а утре во исто време ќе бидат побогати за 100 милиони долари. Семејството Валтон

Најбогатото семејство на светот заработува 70.000 долари во минута

Најбогатото семејство на светот заработува 70.000 долари во минута

Најбогатото семејство на светот, семејството Валтон, заработува 70.000 долари секоја минута. Додека завршите со читање на овој текст, најбогатото семејство на светот ќе биде побогато за дополнителите 70.000 долари. Тоа значи дека за еден час ќе добијат 4,2 милиони долари, а утре во исто време ќе бидат побогати за 100 милиони долари. Семејството Валтон

Најбогатото семејство во САД заработува 70.000 долари во минута

Најбогатото семејство во САД заработува 70.000 долари во минута

Додека го читате овој текст семејството Валтон ќе биде побогато за 70.000 долари.Оваа фамилија е најбогата во САД со зарботка од минута во минута. За еден час тие заработуваат 4.2 милиони долари. Валтон се сопственици на маркетите „Волмарт“ кои на својата сметка имаа 190 милиони долари Богатството е расподелено на неколку браќа и внуци.Па така Лукас

Најбогатото семејство на светот заработува 70.000 долари во минута, а веќе утре ќе бидат побогати за 100 милиони

Најбогатото семејство на светот заработува 70.000 долари во минута, а веќе утре ќе бидат побогати за 100 милиони

Најбогатото семејство на светот, семејството Волтон, заработува 70.000 долари секоја минута. Додека завршите со читањето на овој текст, најбогатото семејство на светот ќе биде побогато за дополнителни 70.000 долари. Тоа значи дека за еден час ќе инкасираат дури 4.3 милиони долари, а утре во исто време ќе бидат побогати за 100 милиони. Семејството Волтон