притисни ентер »

Една општина во Скопје утрово без вода
Една општина во Скопје утрово без вода

Една општина во Скопје утрово без вода

Без вода денеска од 8.30 часот ќе бидат корисниците на дел од ул. „Среќко Пужалка“ и населба Камник во општина Гази Баба. ЈП Водовод и канализација-Скопје информира дека прекинот на водоснабдувањето е поради поврзување од стара на нова водоводна мрежа на ул. „Товарник“ бр.1 и ќе трае до завршување на зафатот.

Подгответе се: Дел од скопска општина утре без вода

Подгответе се: Дел од скопска општина утре без вода

Прекин во водоснабдувањето утре од 9 часот ќе имаат дел од корисниците лоцирани на улиците „Ѓорѓи Сугаре“, „Петар Делјан“ и на булеварот „Борис Трајковски“. Како што информира ЈП „Водовод и канализација“ – Скопје,  прекинот е поради промена на водоводни затворачи на булеварот „Борис Трајковски“,  до црквата кај општина Кисела Вода. Корисниците ќе бидат

Прекинато водоснабдување во делови од Гази Баба

Прекинато водоснабдување во делови од Гази Баба

Без вода денеска од 8.30 часот ќе бидат корисниците на дел од ул. „Среќко Пужалка“ и населба Камник во општина Гази Баба. ЈП Водовод и канализација-Скопје информира дека прекинот на водоснабдувањето е поради поврзување од стара на нова водоводна мрежа на ул. „Товарник“ бр.1 и ќе трае до завршување на зафатот.

Без вода денес делови од овие општини во Скопје

Без вода денес делови од овие општини во Скопје

ИЗВОР Скопје24 | август 5, 2022 Без вода денеска од 8.30 часот ќе бидат корисниците на дел од ул. „Среќко Пужалка“ и населба Камник во општина Гази Баба. ЈП Водовод и канализација-Скопје информира дека прекинот на водоснабдувањето е поради поврзување од стара на нова водоводна мрежа на ул. „Товарник“ бр.1 и ќе трае до завршување на зафатот. Од јавното