притисни ентер »

Утринска навика која лошо влијае на вашето здравје – хормоните „дивеат“, се дебелеете: Докторка објаснува зошто е тоа така
Утринска навика која лошо влијае на вашето здравје – хормоните „дивеат“, се дебелеете: Докторка објаснува зошто е тоа така

Утринска навика која лошо влијае на вашето здравје – хормоните „дивеат“, се дебелеете: Докторка објаснува зошто е тоа така

Иако поголем дел од нас уживаат во првото утринско кафе и незамисливо е денот да си го почнат без него, треба да знаете дека тоа е лошо по здравјето (доколку го пиете на празен стомак). Студија објавена во дигиталното издание на библиотеката на американскиот Национален институт за медицина, покажала дека кафето кое го пиете на празен стомак, особено