притисни ентер »

Османи - Захариева: Бугарија e за евроинтеграција на Македонија, ама со исполнување на соодветни услови
Османи - Захариева: Бугарија e за евроинтеграција на Македонија, ама со исполнување на соодветни услови

Османи - Захариева: Бугарија e за евроинтеграција на Македонија, ама со исполнување на соодветни услови

Акцискиот план за меѓусебна соработка и можноста за неговата финализација, во функција на договарање на втората меѓувладина конференција меѓу владите на Македонија и Бугарија, беа една од темите на вчерашната средба во Софија меѓу министрите за надворешни работи на двете земји, Бујар Османи и Екатерина Захариева. По средбата, од Софија стигна порака

Османи во Софија на средба со Захариева: Бугарија ја подржува евроинтеграцијата на земјава со исполнување на соодветни услови

Османи во Софија на средба со Захариева: Бугарија ја подржува евроинтеграцијата на земјава со исполнување на соодветни услови

Акцискиот план за меѓусебна соработка и можноста за неговата финализација, во функција на договарање на втората меѓувладина конференција меѓу владите на Северна Македонија и Бугарија, беа една од темите на вчерашната средба во Софија меѓу министрите за надворешни работи на двете земји, Бујар Османи и Екатерина Захариева. По средбата, од Софија стигна

Османи во Софија на средба со Захариева: Бугарија ја подржува евроинтеграцијата на земјава со исполнување на соодветни услови

Османи во Софија на средба со Захариева: Бугарија ја подржува евроинтеграцијата на земјава со исполнување на соодветни услови

Акцискиот план за меѓусебна соработка и можноста за неговата финализација, во функција на договарање на втората меѓувладина конференција меѓу владите на Македонија и Бугарија, беа една од темите на вчерашната средба во Софија меѓу министрите за надворешни работи на двете земји, Бујар Османи и Екатерина Захариева. По средбата, од Софија стигна порака

Османи - Захариева: Бугарија e за евроинтеграција на Македонија, со исполнување на соодветни услови

Османи - Захариева: Бугарија e за евроинтеграција на Македонија, со исполнување на соодветни услови

Акцискиот план за меѓусебна соработка и можноста за неговата финализација, во функција на договарање на втората меѓувладина конференција меѓу владите на Северна Македонија и Бугарија, беа една од темите на вчерашната средба во Софија меѓу министрите за надворешни работи на двете земји, Бујар Османи и Екатерина Захариева. По средбата, од Софија стигна

Османи – Захариева: Бугарија ја поддржува евроинтеграцијата на земјава

Османи – Захариева: Бугарија ја поддржува евроинтеграцијата на земјава

Акцискиот план за меѓусебна соработка и можноста за неговата финализација, во функција на договарање на втората меѓувладина конференција меѓу владите на Северна Македонија и Бугарија, беа една од темите на вчерашната средба во Софија меѓу министрите за надворешни работи на двете земји, Бујар Османи и Екатерина Захариева. По средбата, од Софија стигна

Османи во Софија на средба со Захариева: Бугарија ја подржува евроинтеграцијата на земјава

Османи во Софија на средба со Захариева: Бугарија ја подржува евроинтеграцијата на земјава

Акцискиот план за меѓусебна соработка и можноста за неговата финализација, во функција на договарање на втората меѓувладина конференција меѓу владите на Северна Македонија и Бугарија, беа една од темите на вчерашната средба во Софија меѓу министрите за надворешни работи на двете земји, Бујар Османи и Екатерина Захариева. По средбата, од Софија стигна

Османи во Софија на средба со Захариева: Бугарија ја подржува евроинтеграцијата на земјава со исполнување на соодветни услови

Османи во Софија на средба со Захариева: Бугарија ја подржува евроинтеграцијата на земјава со исполнување на соодветни услови

Акцискиот план за меѓусебна соработка и можноста за неговата финализација, во функција на договарање на втората меѓувладина конференција меѓу владите на Северна Македонија и Бугарија, беа една од темите на вчерашната средба во Софија меѓу министрите за надворешни работи на двете земји, Бујар Османи и Екатерина Захариева. По средбата, од Софија стигна

Османи во Софија на средба со Захариева: Бугарија ја подржува евроинтеграцијата на земјава со исполнување на соодветни услови

Османи во Софија на средба со Захариева: Бугарија ја подржува евроинтеграцијата на земјава со исполнување на соодветни услови

Акцискиот план за меѓусебна соработка и можноста за неговата финализација, во функција на договарање на втората меѓувладина конференција меѓу владите на Северна Македонија и Бугарија, беа една од темите на вчерашната средба во Софија меѓу министрите за надворешни работи на двете земји, Бујар Османи и Екатерина Захариева. По средбата, од Софија стигна

Османи во Софија на средба со Захариева: Бугарија ја подржува евроинтеграцијата на земјава со исполнување на соодветни услови

Османи во Софија на средба со Захариева: Бугарија ја подржува евроинтеграцијата на земјава со исполнување на соодветни услови

Акцискиот план за меѓусебна соработка и можноста за неговата финализација, во функција на договарање на втората меѓувладина конференција меѓу владите на Северна Македонија и Бугарија, беа една од темите на вчерашната средба во Софија меѓу министрите за надворешни работи на двете земји, Бујар Османи и Екатерина Захариева. По средбата, од Софија стигна

Додека се занимаваме со Мијалков, Бучковски и Османи полека ги прифаќаат сите бугарски барања

Додека се занимаваме со Мијалков, Бучковски и Османи полека ги прифаќаат сите бугарски барања

Акцискиот план за меѓусебна соработка и можноста за неговата финализација, во функција на договарање на втората меѓувладина конференција меѓу владите на Македонија и Бугарија, беа една од темите на вчерашната средба во Софија меѓу министрите за надворешни работи на двете земји, Бујар Османи и Екатерина Захариева. По средбата, од Софија стигна порака