притисни ентер »

Нова книга: “Филмски клуб“ и како филмовите го обликуваат животот
Нова книга: “Филмски клуб“ и како филмовите го обликуваат животот

Нова книга: “Филмски клуб“ и како филмовите го обликуваат животот

„Филмски клуб“ е наслов на новата книга од канадскиот писател Дејвид Гилмор, која денеска излегува од печат во издание на „Или-Или“. Оваа книга преку (авто)биографска приказна, ги поврзува книжевноста и филмот. „Филмски клуб“ е прекрасно понирање во внатрешноста на човековата личност преку Седмата уметност, како пријатен муабет меѓу двајца стари пријатели

„Филмски клуб“ од канадскиот писател Дејвид Гилмор во издание на ИЛИ-ИЛИ

„Филмски клуб“ од канадскиот писател Дејвид Гилмор во издание на ИЛИ-ИЛИ

Книгата „Филмски клуб“ од канадскиот писател Дејвид Гилмор е најново дело од работилницата на издавачката куќа ИЛИ-ИЛИ, што од понеделник ќе биде достапна и на македонски јазик. „Филмски клуб“ ги поврзува книжевноста и филмот и претставува прекрасно понирање во внатрешноста на човековата личност преку Седмата уметност, како пријатен муабет меѓу двајца

„Филмски клуб“ од канадскиот писател Дејвид Гилмор во издание на ИЛИ-ИЛИ

„Филмски клуб“ од канадскиот писател Дејвид Гилмор во издание на ИЛИ-ИЛИ

Книгата „Филмски клуб“ од канадскиот писател Дејвид Гилмор е најново дело од работилницата на издавачката куќа ИЛИ-ИЛИ, што од понеделник ќе биде достапна и на македонски јазик. „Филмски клуб“ ги поврзува книжевноста и филмот и претставува прекрасно понирање во внатрешноста на човековата личност преку Седмата уметност, како пријатен муабет меѓу двајца

„Филмски клуб“ од Дејвид Гилмор во издание на ИЛИ-ИЛИ

„Филмски клуб“ од Дејвид Гилмор во издание на ИЛИ-ИЛИ

Книгата „Филмски клуб“ од канадскиот писател Дејвид Гилмор е најново дело од работилницата на издавачката куќа ИЛИ-ИЛИ, што од понеделник ќе биде достапна и на македонски јазик. „Филмски клуб“ ги поврзува книжевноста и филмот и претставува прекрасно понирање во внатрешноста на човековата личност преку Седмата уметност, како пријатен муабет меѓу двајца

„Филмски клуб” од канадскиот писател Дејвид Гилмор во издание на ИЛИ-ИЛИ

„Филмски клуб” од канадскиот писател Дејвид Гилмор во издание на ИЛИ-ИЛИ

„Филмски клуб" ги поврзува книжевноста и филмот и претставува прекрасно понирање во внатрешноста на човековата личност преку Седмата уметност, како пријатен муабет меѓу двајца стари пријатели. Книгата „Филмски клуб” од канадскиот писател Дејвид Гилмор е најново дело од работилницата на издавачката куќа ИЛИ-ИЛИ, што од понеделник ќе биде достапна и

„Филмски клуб“ од канадскиот писател Дејвид Гилмор во издание на ИЛИ-ИЛИ

„Филмски клуб“ од канадскиот писател Дејвид Гилмор во издание на ИЛИ-ИЛИ

Книгата „Филмски клуб“ од канадскиот писател Дејвид Гилмор е најново дело од работилницата на издавачката куќа ИЛИ-ИЛИ, што од понеделник ќе биде достапна и на македонски јазик. Скопје, 13 јули 2019 (МИА) – Книгата „Филмски клуб“ од канадскиот писател Дејвид Гилмор е најново дело од работилницата на издавачката куќа ИЛИ-ИЛИ, што од понеделник ќе биде

„Или-Или“ ја издаде „Филмски клуб“, книга за филмовите и за тоа како тие можат да го обликуваат нашиот живот

„Или-Или“ ја издаде „Филмски клуб“, книга за филмовите и за тоа како тие можат да го обликуваат нашиот живот

Издавачката куќа „Или-Или“ информира дека в понеделник од печат ќе излезе книгата „Филмски клуб“ од канадскиот писател Дејвид Гилмор, кој преку (авто)биографска приказна, на суптилен начин, ги поврзува книжевноста и филмот. „Филмски клуб“ е прекрасно понирање во внатрешноста на човековата личност преку Седмата уметност, како пријатен муабет меѓу двајца