притисни ентер »

Mercedes-Benz EQS одвнатре изгледа како вселенски брод
Mercedes-Benz EQS одвнатре изгледа како вселенски брод

Mercedes-Benz EQS одвнатре изгледа како вселенски брод

Погледнете како работи огромниот дисплеј на електричниот седан Како што се приближува премиерата на електричниот седан на Mercedes-Benz, производителот продолжува да открива детали за моделот, со оглед на тоа дека техничките карактеристики веќе се познати. Новост е видеото кое го прикажува футуристичкиот дизајн на салонот на лимузината. Самиот седан

Mercedes-Benz EQS одвнатре изгледа како вселенски брод

Mercedes-Benz EQS одвнатре изгледа како вселенски брод

Погледнете како работи огромниот дисплеј на електричниот седан Како што се приближува премиерата на електричниот седан на Mercedes-Benz, производителот продолжува да открива детали за моделот, со оглед на тоа дека… Текстот Mercedes-Benz EQS одвнатре изгледа како вселенски брод (ВИДЕО) е превземен од USB.mk . The post Mercedes-Benz EQS одвнатре изгледа

Mercedes-Benz EQS одвнатре изгледа како вселенски брод

Mercedes-Benz EQS одвнатре изгледа како вселенски брод

Погледнете како работи огромниот дисплеј на електричниот седан Како што се приближува премиерата на електричниот седан на Mercedes-Benz, производителот продолжува да открива детали за моделот, со оглед на тоа дека техничките карактеристики веќе се познати. Новост е видеото кое го прикажува футуристичкиот дизајн на салонот на лимузината. Самиот седан

Mercedes-Benz EQS одвнатре изгледа како вселенски брод / ВИДЕО

Mercedes-Benz EQS одвнатре изгледа како вселенски брод / ВИДЕО

Како што се приближува премиерата на електричниот седан на Mercedes-Benz, производителот продолжува да открива детали за моделот, со оглед на тоа дека техничките карактеристики веќе се познати. Новост е видеото кое го прикажува футуристичкиот дизајн на салонот на лимузината. Самиот седан се заснова на концептниот Vision EQS од 2019 година, а главната